Čo vám pomohlo na upchaný mliekovod?
Ahojte, co vam pomohlo na uvolnenie tvrdeho prsnika s hrckami, pravdepodobne ide o upchaty mliekovod. Tepla sprcha, obklady, rozmasirovanie, odsavanie ( ele. odsavacka) ale miesto je stale tvrde. Mate rady co pomohlo vam? Dakujem
@adada31 mne vzdy pomohlo nahrievanie infralampou a potom do sprchy rozmasirovat pod vodu.
Na prsniku som si nasla bielu bodku (miesto, kde je to upchate), vydezinfikovanou ihlou som to miesto prepichla a to mi uvolnilo mliekovod, vystreklo odtial vsetko zadrzane mlieko a bolo dobre. Nepomahali mi ziadne obklady, ziadna masaz, ani odsavanie. Pomohlo az toto.
@diewcatqoo presne. Ak bol upchaty v bradavke som raz mala akoby uschnute mlieko. Tak to iste ako ty. Vydenzifikovat ihlu a... az potom som masirovala. Nahrievala nech sa uvolni aj prsnik.
Ja som stala predkonena v sprche pod teplou až horúcou vodou prsnik jak vemeno smerom dole pardon za slovo, a vytláčala dvoma rukami aj 30 minút niekoľko krát. Potom som dala octanovu mast a kapustovy list a pomohlo
Odsať ručne a ponúkať, čo najviac ten prsník.
@adada31 prezri dobre prsník,či nemáš takú bielu bielu bodku v bradavke. Keď áno,jemne ju napichnut ihlou,ja som mala normálnu sterilnu ihlu z lekárne,len akoby jemne nadvihnúť ňou kožu,ani to necítiť a potom sa mliekovod uvoľnil. Mlieko až vystreklo,a len som odsavala a prikladala. Potom to trochu bolí,kým sa nezahoji ranka,ale mne až toto pomohlo
Mne pomohla octanova masť 👌

Mne pomohlo rozmasirovat a úplne odsať prsnik. Každých 20minut. Po 4 hodinách to prešlo.