icon

Je normálna bolesť krížov počas ovulácie?

10. jan 2026

Ahojte dnes mám zrejme ovulaciu, môžu ma z toho tak strašné bolieť kríze ? Čo si nato dať ? Mám doma flektor, cetalgen,ibalgin. Čo vám najlepšie zabera? Je to normálne taká bolesť krížov? Mne sa to hrozne zhoršilo od pôrodu

anonym_8cb90e
10. jan 2026

Co Ti bezne najlepsie zabera? Mne je ibalgin fajn, flector nie. Kamoska naopak. Daj si to, co Ti bezne dobre zaberie.

mysiarka
Dnes o 09:20

Mavam pravidelne, zakazdym prvy den. Uz som si na to zvykla 😀 Davam si Cetalgen, ten mi zabera najlepsie a aj mi najdlhsie ucinkuje.

simca06022011
Dnes o 09:24

popravde = mam to a nepovazujem to za normalne, neskutocne ma to obtazuje. A je to aj horsie, niekedy, ze ledva chodim, k tomu bolesit brucha. Co si dat? tak musis vyskusat, dala by som si asi ten cetalgen, to je kombinacia latok (pozor neuzivat s tym potom nic dalsie = ibuprofen), ak nezaberie dodzrat odstupy podla navodov... mne funguje bud nic, alebo hocico :D zvacsa si davam aflamil (mam ho miesto flektoru), alebo cetalgen = to som len minuly mesiac objavila

anonym_f5c157
Dnes o 09:34

@anonym_autor mne to tiež niekedy ide až do krížov, ale nedávam si väčšinou nič, prejde samo

henrikir
Dnes o 12:30

je to uplne normalne, bezne, mavam to tiez 🙂 co mne ale zakazdym zaberie, tak je Brufen, nic ine. to automaticky siaham po nom. 🙏