Je normálna bolesť krížov počas ovulácie?
Ahojte dnes mám zrejme ovulaciu, môžu ma z toho tak strašné bolieť kríze ? Čo si nato dať ? Mám doma flektor, cetalgen,ibalgin. Čo vám najlepšie zabera? Je to normálne taká bolesť krížov? Mne sa to hrozne zhoršilo od pôrodu
Mavam pravidelne, zakazdym prvy den. Uz som si na to zvykla 😀 Davam si Cetalgen, ten mi zabera najlepsie a aj mi najdlhsie ucinkuje.
popravde = mam to a nepovazujem to za normalne, neskutocne ma to obtazuje. A je to aj horsie, niekedy, ze ledva chodim, k tomu bolesit brucha. Co si dat? tak musis vyskusat, dala by som si asi ten cetalgen, to je kombinacia latok (pozor neuzivat s tym potom nic dalsie = ibuprofen), ak nezaberie dodzrat odstupy podla navodov... mne funguje bud nic, alebo hocico :D zvacsa si davam aflamil (mam ho miesto flektoru), alebo cetalgen = to som len minuly mesiac objavila
@anonym_autor mne to tiež niekedy ide až do krížov, ale nedávam si väčšinou nič, prejde samo
je to uplne normalne, bezne, mavam to tiez 🙂 co mne ale zakazdym zaberie, tak je Brufen, nic ine. to automaticky siaham po nom. 🙏

Co Ti bezne najlepsie zabera? Mne je ibalgin fajn, flector nie. Kamoska naopak. Daj si to, co Ti bezne dobre zaberie.