icon

Je normálne krvácať dva mesiace po pôrode?

kobylka002
12. júl 2025

Ahojte som 2 mesiace a 2 týždne po pôrode.Krvacnie to klasické po pôrode u mňa trvalo jeden mesiac ...potom som mala 2x za mesiac krvácanie ako pri menzese či zrejme už to menštruačné a teraz po dvoch týždňoch znova krvacam jasno červenú krv a mám bolesti ako pri menzese je to normálne na kontrole som ešte nebola ale chystám sa objednať ...myslíte že momentálne krvácanie je ok ? Alebo ísť skôr ..teda pondelok chcem volať dr za tú kontrolu ale neviem či môžem ísť aj keď krvacam ...ďakujem za každú radu

vorkola
12. júl 2025

Smer mudr.nie je ok,len 6 tyzdnov aj to posledne 2 tyzdne slabo..2 mesiace je vela

anavixy
12. júl 2025

Moze to byt ok, po sestonedeli je to take pomiesane, mozes krvacat aj takto - viackrat do mesiaca, rozne dlho, rozne intenzivne, ono sa to upravi. Kazdopadne na kontrolu po sestonedeli sa v pondelok objednaj a rovno sa telefonicky poradis.

evcagabi
13. júl 2025

Ja som mala podobne. Po 2-3 cykle sa to upravilo. Ale ja som bola na kontrole hned po sestonedeli tak som nejak neriesila

pininka1
13. júl 2025

Ja som sa po poslednom takto dočisťovala, už som si myslela ze je to menzes a ten som nakoniec dostala až po 7 mesiacoch