icon

Je normálne znova krvácať po dvoch týždňoch po pôrode?

Dnes o 17:04

Ahojte, som 2 tyzdne po porode. Krvacanie uz ustupovalo, uz to bolo len take hnedo-zlte spinenie, no dnes po prechadzke som znova zacala krvacat tmavou cervenou krvou. Je to este v poriadku ked sa to takto vratilo? Mali ste to niektora podobne?

anonym_ce439d
Dnes o 17:05

Ano, precitaj si nieco o sestonedeli a cisteni

minenkaa
Dnes o 17:08

@anonym_autor ano ,je to normálne

autor
Dnes o 17:09
@anonym_ce439d

Ano, precitaj si nieco o sestonedeli a cisteni

@anonym_ce439d 🙃 ano citam. Vsade sa udava, ze krvacanie by malo ustupovat a menit sa farba na svetlejsiu

anonym_c83e2b
Dnes o 17:18
@anonym_autor

@anonym_ce439d 🙃 ano citam. Vsade sa udava, ze krvacanie by malo ustupovat a menit sa farba na svetlejsiu

@anonym_autor Mala si sekciu?

petamich
Dnes o 17:23

Je 🙂 dokonca uplne prestane a ku koncu 600-N zas 🙂

anonym_ad9e4d
Dnes o 17:39

@anonym_autor Kym to nie je vo vyraznej miere moze byt, ale vseobecne by to malo ustupovat. Dva porody som mala myslim v ramci normy sestonedelie. Po tretom som krvacala vela. Po dvoch tyzdnoch po porode sa zo mna zrazu pustilo tolko krvi, ze mi nestacila nielen vlozka, ale aj rifle som mala nahle cele zaliate krvou. Musela som ist na docistenie. Ostal tam zvysok porod.obalov, na sone po porode pri prepusteni to nebolo vidiet.

anonym_8b697e
Dnes o 17:46

Ak by bolo krvacanie silnejsie povedzme ako Menštruácia, tak radšej sa dat skontrolovať. Mohlo dnu niečo ostať. Inak spinenie,trochu krvi a taketo skákanie je normálne. Nemôže to byť len vo velmom mnozstve ...

anonym_1d6454
Dnes o 18:51

Ano normalne. Samozrejme ak nehovorime o nejakom intezivnom az masivnom krvacani. To snad vies rozoznat. Moze to byt slabsie silnejsie slabsie atd. Kludne aj uplne ku koncu ked si myslis ze uz mas po vsetkom. Je to normalne.

autor
Dnes o 18:56
@anonym_8b697e

Ak by bolo krvacanie silnejsie povedzme ako Menštruácia, tak radšej sa dat skontrolovať. Mohlo dnu niečo ostať. Inak spinenie,trochu krvi a taketo skákanie je normálne. Nemôže to byť len vo velmom mnozstve ...

@anonym_8b697e ano, je to predne take ako menstruacia

euka210
Dnes o 19:31

@anonym_autor je to bezne, mne sa to stalo zakazdym 3x po sc