icon

Kedy prejde bolesť po sekcii?

Včera o 12:11

Keď som po sekcii a nedá sa mi ani kychnuť, zakašlať, vysmrkat alebo niekedy aj hlbšie nadýchnuť sa bojím lebo potom ma bolí brucho a rana . Kedy toto približne prejde? A prejde to vôbec niekedy?😞 A do toho ma začal bolieť aj chrbát a mám zimnicu a triašku zrejme po epi...

smejko47
Včera o 12:15

Tiež som si to nevedela prvé dni predstaviť, že budem niekedy normálne chodit alebo nedajbože aj behat.. ako budem k malému vstavat z postele, lebo to trvalo asi 5 minut vždy.. ale musím povedať že po 2 týždňoch to už bolo dobre, aj dlhé prechádzky aj vstávanie išlo bez problémov, len som musela prvé dni veľa veľa chodit aby som sa rozhýbala..

beata_k
Včera o 12:23

@anonym_autor Musis to rozchodit. A zmenit myslenie. Ak budes ochat zakazdym ked sa pohnes, tak ta to bude boliet mesiace. Kazdopadne zimnicu by si nemala mat. Kolko si po sekcii?

anonym_39d5f7
Včera o 13:02
@beata_k

@anonym_autor Musis to rozchodit. A zmenit myslenie. Ak budes ochat zakazdym ked sa pohnes, tak ta to bude boliet mesiace. Kazdopadne zimnicu by si nemala mat. Kolko si po sekcii?

@beata_k taký milý komentárik 🫠🫠🫠 pani ubolena číta že má zmeniť myslenie keď ma bolesti. To vlastne ide?? A ak hej tak nie každý reagujeme na bolesť rovnako. Toto jej tak môže povedať vlastná mamka aby ju trošku postrčila lebo my matky nám už pôrodom nemôže byť nič. Aj keď je. Každopádne majte trošku empatie. Tej žene sa nedejú LEN bolesti. Stala sa matkou a to niekedy ženou otrasie.

michaela329
Včera o 14:04

Choď k Dr. zimnica naozaj nie je dobré znamenie. Minimálne Ti dá niečo aspoň na tú bolesť. Mne po epi (ale nie sekcia) nebolo absolútne nič, takže radšej sa prejsť k Dr. ako niečo zanedbať. Moja sestra mala komplikácie s ranou, pol roka patálie, choď radšej skor.

martul
Včera o 14:10

@anonym_autor asi by bolo dôležité napísať koľko si po sekcii...?

autor
Včera o 16:18
@martul

@anonym_autor asi by bolo dôležité napísať koľko si po sekcii...?

@martul 4 dní po sekcii

anonym_e62fb2
Včera o 16:23

Máš aj teplotu? Tá zimnica bola hneď alebo len teraz začala? Skús sa dať prezrieť lekárom pre istotu. Si v nemocnici ešte?

autor
Včera o 17:34
@anonym_e62fb2

Máš aj teplotu? Tá zimnica bola hneď alebo len teraz začala? Skús sa dať prezrieť lekárom pre istotu. Si v nemocnici ešte?

@anonym_e62fb2 teplotu nemám a zimnicu mám len keď som vonku . A už som doma

beata_k
Včera o 18:16
@anonym_39d5f7

@beata_k taký milý komentárik 🫠🫠🫠 pani ubolena číta že má zmeniť myslenie keď ma bolesti. To vlastne ide?? A ak hej tak nie každý reagujeme na bolesť rovnako. Toto jej tak môže povedať vlastná mamka aby ju trošku postrčila lebo my matky nám už pôrodom nemôže byť nič. Aj keď je. Každopádne majte trošku empatie. Tej žene sa nedejú LEN bolesti. Stala sa matkou a to niekedy ženou otrasie.

@anonym_39d5f7 Mam ze sebou 2 sekcie a poviem ti realitu. Ano, ak ides do sekcie s myslenim, ci toto niekedy skonci, tak to mas v hlave nastavene trosku zle. Je hadam logicke, ze to nepotrva uz navzdy. Ano, stat sa matkou z dna na den je psychicky natocne. Ale jedno viem, ochkanie situaciu po fyzkej stranke iba zhorsuje. Kazda, ktora bola na sekcii jej bolo odporucane to rozchodit. Lebo tak to je. Rozchodit to, je jedine odporucanie, ktore ozaj funguje.

annel19
Včera o 18:58

Hýbať sa.
A keď vstávaš z postele, tak cez bok a jednou dlaňou pritlac na beucho-na ranu.. Veľmi to pomáhalo od bolesti. Aj pri kychnuti,zákazkami,smiechu. Poradila mi to sestrička.

annel19
Včera o 18:59
@anonym_autor

@martul 4 dní po sekcii

@anonym_autor no to je ešte málo. Ale o pár dní to bude už oooooovela lepšie.

majlo1234
Včera o 20:19
@anonym_autor

@anonym_e62fb2 teplotu nemám a zimnicu mám len keď som vonku . A už som doma

@anonym_autor tiez som mala po druhej sekcii zimnicu par krat vecer, presne takto cerstvo po, ked som to prepiskla cez den-proste vycerpane ubolene telo, do toho nespis a dojcis. Je to masaker. Mozem ti ale slubit, ze ked sa ti to dobre hoji, do svoch tyzdnov uz budes cca v pohode 🙂

autor
Dnes o 12:15
@majlo1234

@anonym_autor tiez som mala po druhej sekcii zimnicu par krat vecer, presne takto cerstvo po, ked som to prepiskla cez den-proste vycerpane ubolene telo, do toho nespis a dojcis. Je to masaker. Mozem ti ale slubit, ze ked sa ti to dobre hoji, do svoch tyzdnov uz budes cca v pohode 🙂

@majlo1234 a do koľkých dňoch ste mohli ležať už aj na boku? Lebo ja zatiaľ ležím aj spím teda len na chrbte

majlo1234
Dnes o 12:34
@anonym_autor

@majlo1234 a do koľkých dňoch ste mohli ležať už aj na boku? Lebo ja zatiaľ ležím aj spím teda len na chrbte

@anonym_autor nepamatam si uz presne, ale do tyzdna dvoch urcite. Z mojej skusenosti sa to hoji naozaj rychlo na to, aka je to velka operacia. Proste skaces okolo dietata/deti a ani nevies ako, a mas zahojene 🙂

smejko47
Dnes o 15:06
@anonym_autor

@anonym_autor mne kázali hneď po sekcii v noci striedať strany na bokoch, lebo som musela cez bok vstavat, nie napriamo