icon

Komplikácie po cisárskom

26. nov 2025

Zdravím
Zaujíma ma vaše skúsenosti či niektorá z vás mala nejaké komplikácie po cisárskom pôrode po 600nedeli.

Môžu vzniknúť aj vtedy niečo 🤔?

Vopred ďakujem za vaše skúsenosti

christina_petrikova
26. nov 2025

@anonym_autor po 600nedeli by uz nemali, skor hned po cisarskom moze nastat, ze sa ti do rany zanesie nejaka infekcia a dostanes zapal ale to je velmi individualne

anonym_195e58
26. nov 2025
@christina_petrikova

@anonym_autor po 600nedeli by uz nemali, skor hned po cisarskom moze nastat, ze sa ti do rany zanesie nejaka infekcia a dostanes zapal ale to je velmi individualne

@anonym_autor
@christina_petrikova
Je to sestonedelie, nie 600.
Rok ma cca 52 nediel. Viete kolko to je?

autor
26. nov 2025
@anonym_195e58

@anonym_autor
@christina_petrikova
Je to sestonedelie, nie 600.
Rok ma cca 52 nediel. Viete kolko to je?

@anonym_195e58 mobil.to prepisal ;) a tu na MK sa neda spätné opravit ;)

anonym_3e6dd0
26. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_195e58 mobil.to prepisal ;) a tu na MK sa neda spätné opravit ;)

@anonym_autor sorry, ale chcem vidiet mobil co sestonedelie prepise na 600nedelie a este s tym cislom. Ale dobry pokus 😂

krasneleto
26. nov 2025

@anonym_autor ahoj, ak dodrzis 600nedelie / ano viem, ze to nie je 600 nediel/ ale lahsie sa to tak pise, a budes sa starat o ranu, nezvykne byt ziaden problem... odporucam naozaj nechat telo oddychnut, vycistit a ranu zahojit... potom by malo byt vsetko v poriadku . mam za sebou CS aj HSK a nemala som ziadne problemy suvisiace s operaciou ako takou

anonym_f9528b
26. nov 2025

Komplikaciu som mala, davali mi este injekcie na docistenie , lebo som spinila dlho. Po injekciach vsetko ok.
Som rok a pol po sekcii, rychlo som bola.fit, jazvu skoro nevidno.

autor
26. nov 2025

Ďakujem baby som 10 tyz od sekcii takze uz nemusim mat žiadny strach ze by sa mohlo nieco vnutri stat...
Ranu mam peknu od začiatku neviem ako spravili ale stehy som nemala len na boku 2 3nitky

Len citim istu cast jazvy od vcera.kde boli nitky v nemocnici nazyvali uzol...
Takze ak bude nejaka bolest redp citlive pocity bolesti všetko je ok? Po 10tyz. Len si zvykat ze urcitu dobu to este budu nejake take pocity😇

annkajanik
26. nov 2025

@anonym_autor ufffff všetko mi zahnisalo kôli tým kovovim stipcom veľa žien je na nej alergické otvorila sa mi rána a išla smradľavá voda zle sa to aj zrastlo manžel už nechce počuť o druhom dieťati

anonym_c53103
26. nov 2025

@anonym_autor ahoj no ja som mala hrozne problémy po cisárskom. ale som asi jedna z mála žien. Mala som postpunkcny syndróm , bolesti hlavy migrény a závrate ze som nevedela stať na nohách. ležala som s tým potom aj v nemocnici . Nemohla som nič lebo všetko sa tocilo .. cez ten vpich v chrbtici mi unikal mozgomiesny mok a trvá to veľmi dlho kým sa znova vytvorí. pre mňa najhoršie obdobie po cisárskom trvalo to rok kým som sa ako tak dala dokopy ..aj keď aj dlhšie to trvalo ..odvtedy mi ostali tie bolesti hlavy časté. aj to točenie sem tam...dcéra má už 6 rokov .. keby mam znova rodiť tak dúfam ze by sa už dalo prirodzene . ja môžem povedať za seba ze cisársky mi zničil nejaký ten dlhší čas zo života.. a hlavne radovanie z dcérky...to ale nechcem strašiť len píšem moju osobnú skúsenosť s CR

maryetta
26. nov 2025

Uz si bola aj na komtrolu? Ono nikdy nevies kedze do brucha si nevidis.

siska53
26. nov 2025

@anonym_autor Nemala som nic takeho hrozneho.. len pocas neho sa mi pri oboch vzdy zapalil asi centimeter rez, betadin vyriesil.

beata_k
26. nov 2025
@anonym_autor

Ďakujem baby som 10 tyz od sekcii takze uz nemusim mat žiadny strach ze by sa mohlo nieco vnutri stat...
Ranu mam peknu od začiatku neviem ako spravili ale stehy som nemala len na boku 2 3nitky

Len citim istu cast jazvy od vcera.kde boli nitky v nemocnici nazyvali uzol...
Takze ak bude nejaka bolest redp citlive pocity bolesti všetko je ok? Po 10tyz. Len si zvykat ze urcitu dobu to este budu nejake take pocity😇

@anonym_autor Uz by to malo byt v pohode. Este par mesiacov to moze byt citlive. Fyzicky uz je vsetko zrastene.

autor
26. nov 2025
@maryetta

Uz si bola aj na komtrolu? Ono nikdy nevies kedze do brucha si nevidis.

@maryetta ano bola som koncom októbra (13.9.bol cisarsky)

autor
26. nov 2025
@beata_k

@anonym_autor Uz by to malo byt v pohode. Este par mesiacov to moze byt citlive. Fyzicky uz je vsetko zrastene.

@beata_k ďakujem ukludnila si ma 😇 ze fyzicky sa nemoze nic stat.
Fyzicky sa nenamaham aj ked obcas zabudnem a zdvihenm tazsiu tašku 😇ale.malokedy jedine.6kg dieta🤣🤣 zdviham

autor
26. nov 2025
@anonym_c53103

@anonym_autor ahoj no ja som mala hrozne problémy po cisárskom. ale som asi jedna z mála žien. Mala som postpunkcny syndróm , bolesti hlavy migrény a závrate ze som nevedela stať na nohách. ležala som s tým potom aj v nemocnici . Nemohla som nič lebo všetko sa tocilo .. cez ten vpich v chrbtici mi unikal mozgomiesny mok a trvá to veľmi dlho kým sa znova vytvorí. pre mňa najhoršie obdobie po cisárskom trvalo to rok kým som sa ako tak dala dokopy ..aj keď aj dlhšie to trvalo ..odvtedy mi ostali tie bolesti hlavy časté. aj to točenie sem tam...dcéra má už 6 rokov .. keby mam znova rodiť tak dúfam ze by sa už dalo prirodzene . ja môžem povedať za seba ze cisársky mi zničil nejaký ten dlhší čas zo života.. a hlavne radovanie z dcérky...to ale nechcem strašiť len píšem moju osobnú skúsenosť s CR

@anonym_c53103 pre take pripady ktore som si citala pred cisarsky som si ziadala celkovu narkozu kedze aj bez toho pichu mam tazkosti s chrbtom 😇...plus mam tetaniu obcas panicke ataky boli takze som nemala.zaujem dostat nieco na sale.kedze sa poznam aky som stresmen...preto ma.zaujima.skusenosti po cisarskom po.dlhom case ako šestonedeli 😇...kedze ma.od vcera pobolieva (pali).ci ako nazvat na jednom bode kde som mala stehy ale rana vyzera pekne od začiatku kedze mam pocit ze nejaka lepena.ci ala bola kedze stehy som.nemala.vobec vonku len tenka ciara...len na boku boli 3nitky

michaela329
26. nov 2025

@anonym_autor sestra, zle sa jej hojilo to šitie, celkovo dosť išla imunita dole a mala príšernú diastazu - všetko riešila aj s fyzioterapeutom, bolo to kvôli sekcii. Dosť sa potom bála mať druhé, pri druhom opäť ten istý scenár. Ťažko povedať ako kto zareaguje, niekedy si človek nevyberá.

maryetta
26. nov 2025

Tak potom ok. To by dr videl ze nieco nie je ok 😉 ono to citlive bude dlhsie. Ja aj po rokoch citim jazvu pri zmene pocasia alebo nejakom "pretazeni".
A to som mala aj dalsie porody s vyvolavackou.