Krácanie po pôrode
Ahojte, koncom maja som rodilac skoncila to akútnou sekciou. Nekojila som skoro vobec. Posledne dni uz mi akoby končili očistky, už som mala len velmi slabučke hnedkaste špinenie. Od vcera ale ide normalna krv, dnes uz viacej ako klasicky menzes. Je mozne ze som dostala uz 1. popôrodný menzes tak skoro? Alebo mam radsej volat gynekologovi? Som prvorodička neviem co je normalne a co nie. Dakujem.
Môže byť,že máš menzes
Ak nedojcis, tak máš normálne menštruáciu
@pribinak nedojčím dva týždne vôbec. Cize netreba gynekologovi volat? Este som nemala ani kontrolu po 600nedeli lebo je odvtedy len mesiac
Môžeš sa ešte dočisťovať alebo máš ms. Pokiaľ nebude krvi veľa alebo iné problémy počká to do kontroly.
Na gynekologiu som volala a ze moze ist o menzes ked nekojim, ak nie su teploty, zapal, zápach, bolesti.. a volat v piatok a objednajú ma podla toho ako sa to bude vyvyjat, ak by nieco tak volat alebo prist hned. Tak keby niekto riesil nieco podobne. Dakujem za odpovede, trocha ma to vyplašilo.
Môžeš sa ešte dočisťovať alebo máš ms. Pokiaľ nebude krvi veľa alebo iné problémy počká to do kontroly.
@januska12323 skor asi ten menzes lebo mam normalne krv nie vytok. Tak snad to bude ono
Mne tiež menzes prišiel cca 4 týždne po ukončení laktacie, takže ak naozaj nevidíš niečo neobvyklé, môžeš byť v kľude. Po prvom tehotenstve, ktoré skončilo pôrodom po MA a kyretom, som dostala menzes presne na 5. týždeň po.

Ak nedojcis, tak máš normálne menštruáciu