icon

Kŕče v bruchu po pôrode

sofia023
17. apr 2025

Ahojte baby chcem sa spýtať či to tu nejaká žena mala alebo aspoň vie o čom hovorím a poradila by mi z čoho to môže byť...
Nemala som to hneď po pôrode začalo to nejak ked mal malý 2-3mes začalo ma tak že preháňať asi raz do týždňa bolo mi to divne lebo predtým na neprehanalo nikdy kde to ešte tak často a potom to prešlo malý ma teraz 7 mes a ja tieto kŕče už registrujem asi 2-3 mes ale

sofia023
autor
17. apr 2025

@sofia023 ale po dnešnej noci to už musím začať riešiť.. vždy pred veľkou potrebou alebo ked mi začne trebať s prepacenim prdnut začnem mať kŕče dole v brušku prisaham jak kontrakcie sú to chvilu to trvá a potom už aj zistím že či mi treba na wc alebo len prdnut .. dnes v noci ma to zobudilo 4 Alebo 5x ... A som aj v 7 týzdni tehotenstva tak dúfam že to nič nerobí babatku.. začnem to riešiť už len ešte predtým som chcela vedieť či sa tu s tým niekto nestretol .. dakujem

karolinahricova
18. apr 2025

@sofia023 a nie si po cisárskom reze?

carduelis
18. apr 2025

Ja som to tak mala, nezistila som cim to je, prislo mi akoby som este mala citlivu maternicu po tehotenstve (aj ked to bolo viac mesiacov). Niekedy to pretrvavalo aj pocas velkej potreby, az ma oblieval pot, ale potom to hned preslo. Mne to prislo podobne s tym, ako sa dava klystir pri porode aby pohyb criev trochu podrazdil maternicu, tak ze aj pohyb stolice opat drazdi maternicu.