Kŕčové žily v maternici
Dobrý deň mala niektorá s vás problém s krčovými žilami v maternici? Lebo ja mám a mám ísť aj na zákrok.Chcela by som vedieť pár informácií od niekoho kto to už mal.Ďakujem
@veronika553 moja dcera mala. Je po porode par rokov. Nic jej s tym nerobili. Podrobnosti neviem
@anonym_8b3b99 aj ja som po pôrode už 9 rokov.Aha škoda že neviete o tom viac.Kedže mi to spôsobuje problémy rada by som o tom vedela viac.
@veronika553 Ako sa to prejavuje? Mas tiez strasne bolestivu menstruaciu?
@veronika553 Ako sa to prejavuje? Mas tiez strasne bolestivu menstruaciu?
@reela nie bolestivú menštruáciu nemám.Ale bolesti brucha niekedy väčšie niekedy menšie.A niekedy aj bolesť pri pohlavnom styku.Už to trvá dosť dlho.
@veronika553 budes mat iny zakrok ako ja - ale - mne museli vela zil pri maternici podvazovat pri cisarskom reze, inak by som vykrvacala, lebo proste same varixy dookola. Ale bolestivu menstruaciu mam aj tak. Tebe to asi nebudu ligovat, ale urobia skleroterapiou?
@reela nie bolestivú menštruáciu nemám.Ale bolesti brucha niekedy väčšie niekedy menšie.A niekedy aj bolesť pri pohlavnom styku.Už to trvá dosť dlho.
@veronika553 ahoj to mam presne aj ja . bolest pri pohlavnom styku , alebo aj bežne bolest spodku a vždy keď som bola u gynekológa tak vše ok jedine ze mam kŕčové žily na maternici ...dal mi na to lieky nejaké. ale operáciu nič nespomínal ....ja som na to už aj zabudla až kým som nečítala tvoj príspevok...čiže tie kŕčové žily môžu spôsobovať tu bolest pri sexe ?
@veronika553 budes mat iny zakrok ako ja - ale - mne museli vela zil pri maternici podvazovat pri cisarskom reze, inak by som vykrvacala, lebo proste same varixy dookola. Ale bolestivu menstruaciu mam aj tak. Tebe to asi nebudu ligovat, ale urobia skleroterapiou?
@reela neviem presne ako sa to volá.Povedli mi že mi to budú nejako ,, lepiť" a pridajú niečo ako takú žilu aby ten prietok krvi nebol taký silný.A dopadol pôrod potom už v poriadku?
@veronika553 ahoj to mam presne aj ja . bolest pri pohlavnom styku , alebo aj bežne bolest spodku a vždy keď som bola u gynekológa tak vše ok jedine ze mam kŕčové žily na maternici ...dal mi na to lieky nejaké. ale operáciu nič nespomínal ....ja som na to už aj zabudla až kým som nečítala tvoj príspevok...čiže tie kŕčové žily môžu spôsobovať tu bolest pri sexe ?
@macka1996 áno môže to byť tým.Mne tiež gynekológ povedal že mám kŕčové žily a že to má každá.Mne až na CT zistili že to mám.A poslali ma do nemocnice aby som sa objednala na chirurgii.Išla som tam na konzultáciu a ten cievny chirurg mi povedal že ak sú tie žili len o niečo zväčšené tak sa to rieši liekmi ale ja ich už mám dosť veľké a to sa dá riešiť už len zákrokom aj my to ukazoval na obrázku s CT vyzeralo to hrozne.Pýtal sa má aké mám problémy a sedelo to presne na toto.A pri pohlavnom styku nám kázal byť opatrný.Aby sa mi nič nestalo.

@veronika553 moja dcera mala. Je po porode par rokov. Nic jej s tym nerobili. Podrobnosti neviem