Krvácanie 7 týždňov po pôrode
Ahojte, prosím o radu/skusenosti. Som po sestonedeli, pri ktorom som mala celý čas krvácanie čerstvou krvou, intenzita bola ku koncu slabšia, avšak pár dni mám zase väčšie krvacanie čerstvou krvou. Na kontrolu ku gyn. Som objednaná až koncom januára. Môžu to byt ešte ocistky? Nezdá sa mi to, keďže sa intenzita krvacania zvýšila. Pri porode som bola zašívaná, syn sa narodil s rukou popri hlave, pôrod bol ťažký. Ďakujem za odpovede.
Tiez som po sestonedeli dostala hned menzes aj napriek tomu,ze som iba kojila,odvtedy pravidelne ako hodinky
Presne 7 tyzdnov po porode som dostala menstruaciu. Kojila som na poziadanie, takze dieta nonstop na prsniku a aj tak som to dostala. Takze na tvojom mieste by som asi zvazovala, ci to nemoze byt tato moznost aj u teba.
@naty385 4 porody a pri kazdom som mala hned po 600nedeli hned po tyzdni menzes...
6 pôrodov a hneď po 6sto mám vždy ms. Pred ňou je ešte ovu. ;) :D

Teoreticky aj prakticky to môže byť menštruácia, ledva som sa dočistila, pár dní pokoj a dostala som.
Rok trvalo zakaždým, kým z veľkých masakrov bol menší. Kvôli tomu som si nepremokavú plachtu kúpila.
2x sekcia.
Pokiaľ by sa intenzita zvyšovala, viac krvi by tieklo, tak smer gynekológia, nečakať na termín.