icon

Laserová operácia vonkajších hemoroidov

28. feb 2026

Dobrý deň, ospravedlňujem sa za intímnu tému, ale už som zúfalá. Som pol roka po pôrode a trápia ma vonkajšie hemoroidy. Skúšala som všetky možné mastičky z lekárne, dubovú kôru, čípky, ale nič nepomáha natrvalo. Pri každej stolici je tam krv a bolesť je niekedy taká, že neviem ani sedieť na zemi pri malej. Môj lekár mi hovorí, že je to bežné a mám jesť viac vlákniny, ale ja sa cítim hrozne. Obmedzuje ma to v bežnom živote a o intímnom živote s manželom ani nehovorím, úplne sa pred ním hanbím. Máte niekto skúsenosť s tou laserovou operáciou? Je to bolestivé a ako dlho trvá zotavenie? Oplatí sa na to ísť hneď, alebo to môže po čase zmiznúť samo?

pribinak
28. feb 2026

Toto určite nie je bežne, zmeň lekára. Tento si nezaslúži, aby za teba dostával peniaze

anonym_39740a
Autor odpoveď zmazal
anonym_09e953
28. feb 2026
@anonym_39740a
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_39740a koľko si za zákrok platila?

andaluzia12
Autor odpoveď zmazal
anonym_39740a
28. feb 2026
@anonym_09e953

@anonym_39740a koľko si za zákrok platila?

@anonym_09e953 650€

anonym_391791
28. feb 2026

@anonym_autor S týmto zákrokom skúsenosť nemám, ale určite by som v tvojom prípade navštívila proktológa, ktorý ti na všetko odpovie. Myslím, že po pol roku trápenia už nie je veľká šanca, že to zmizne samo ☹. Neodkladaj to, zbytočne si to budeš predlžovať a po zákroku sa ti tak uľaví, že si napokon povieš, že si mala ísť hneď. A vôbec sa nehanbi, množstvo ľudí má problém s hemoroidmi, len to nie je téma, ktorá sa bežne rozoberá na stretnutí pri káve 😉. A lekára, ktorý zľahčuje tvoje zdravotné problémy, bezodkladne vymeň. Držím palce.