Laserová operácia vonkajších hemoroidov
Dobrý deň, ospravedlňujem sa za intímnu tému, ale už som zúfalá. Som pol roka po pôrode a trápia ma vonkajšie hemoroidy. Skúšala som všetky možné mastičky z lekárne, dubovú kôru, čípky, ale nič nepomáha natrvalo. Pri každej stolici je tam krv a bolesť je niekedy taká, že neviem ani sedieť na zemi pri malej. Môj lekár mi hovorí, že je to bežné a mám jesť viac vlákniny, ale ja sa cítim hrozne. Obmedzuje ma to v bežnom živote a o intímnom živote s manželom ani nehovorím, úplne sa pred ním hanbím. Máte niekto skúsenosť s tou laserovou operáciou? Je to bolestivé a ako dlho trvá zotavenie? Oplatí sa na to ísť hneď, alebo to môže po čase zmiznúť samo?
@anonym_39740a koľko si za zákrok platila?
@anonym_39740a koľko si za zákrok platila?
@anonym_09e953 650€
@anonym_autor S týmto zákrokom skúsenosť nemám, ale určite by som v tvojom prípade navštívila proktológa, ktorý ti na všetko odpovie. Myslím, že po pol roku trápenia už nie je veľká šanca, že to zmizne samo ☹. Neodkladaj to, zbytočne si to budeš predlžovať a po zákroku sa ti tak uľaví, že si napokon povieš, že si mala ísť hneď. A vôbec sa nehanbi, množstvo ľudí má problém s hemoroidmi, len to nie je téma, ktorá sa bežne rozoberá na stretnutí pri káve 😉. A lekára, ktorý zľahčuje tvoje zdravotné problémy, bezodkladne vymeň. Držím palce.

Toto určite nie je bežne, zmeň lekára. Tento si nezaslúži, aby za teba dostával peniaze