icon

Menštruácia po pôrode

nikvit
8. mar 2025

Ahojte chcem sa spýtať rodila som v novembri po šestonedelí som už mala aj prvú menštruáciu lenže teraz by som mala dostať ďalšiu a už mi pár dni mešká menštruacia pobolieva ma podbruško mala som aj také kŕče a stále nič..
Lenže mám taký problém že som si pred pár dňami dala tabletku canesten gyn kvôli tomu lebo som mala svrbenie a pálenie od spodu a mám aj taký biely výtok som stoho nervózna lebo nechcem byt hneď teraz zase tehotná tak či máte nejaké skúsenosti alebo rady ďakujem ;)

belllinka
8. mar 2025

Tak snad pouzivaz antikoncepciu, nie?? Po sestonedeli chvilu trva, kym sa cyklus ustali a takisto ti to moze meskat kvoli tomu zapalu

selena_luna
8. mar 2025

Po 600 nedeli to moze este trvat dlho a ak aj kojis tak uplne to moze byt rozhadzane. Ale ak vahaas, urob si test. A urcite pouzivajte ochranu ak nechces byt hned tehotna, babatiek s menej ako rocnym odstupom je cela kopa.

colsami
8. mar 2025

1. Je uplne normalne ze po porode meska, este velmi dlho moze ms chodit uplne ako sa jej zachce
2. Samozrejme ze mozes byt aj tehotna ak sa nechranis, tak si urob test a uvidis
3. Ak tehotna byt nechces, tak sa chran

nikvit
autor
10. mar 2025

@selena_luna práveže nekojim len týždeň som kojila po pôrode a teraz mi mešká 6ty deň mnzs robila som teraz aj test a negatív pred pár dňami som urobila vyšiel negatív a po nejakej hodine som pozrela zo srandy ešte na test a bola tam taká slabá čiarka takže neviem či to platilo alebo nie ale dneska mi vyšiel negatívny

selena_luna
11. mar 2025

@nikvit neplati, test odcitaj len v case podla navodu. Keby aj po hodine ti tam naraz zasvietilo hocico, od jednorozca po ufo, je to uplne irelevantne. Hormony su poporode ako na husenkovej drahe, chvilu to trva aj bez kojenia. Nestresuj sa a chrante sa 🙂