icon

Menštruácia po šestonedelí

8. jan 2026

Ahojte, idem si k vám po radu. Pár dní dozadu mi skončilo šestonedelie, pričom už viac ako týždeň som mala už len priesvitný hlien jemne sfarbený do zlta, posledné dni naozaj máličko, len pár krát za deň. Dnes sa pridala jasno červená krv. Môže prísť menštruácia aj keď ocistky ešte neskončili či ide ešte o čistenie? Máte skúsenosť? Zatiaľ jej nie je veľa. K doktorovi sa dostanem asi až v pondelok, dovtedy by som bola vďačná za vaše skúsenosti

anonym_917985
8. jan 2026

@anonym_autor
Ahoj, je to bežné, stáva sa, že aj keď sa čistenie skončí (že sa ti zdá že je koniec), 2-3 dni nemusí byť nič a potom znovu ..je to čistenie
Menzes mne nabehol hneď po 600 nedeli

petamich
8. jan 2026

Mna na to gynekolog upozornil, ze sa casto stava, ze na konci 600N sa to este rozbehne 🙂 takze pokojne to este moze byt ono.

A ja som 1. menstruaciu mala asi mesiac po 600N. Ze relativne skoro.

autor
Včera o 13:04

@anonym_917985
@petamich
Ďakujem vám za odpovede 🙂 vedela som že čistenie môže v rámci šestonedelia prestať, znova začať, meniť intenzitu a pod... ale že po takom čase prekvapí aj jasno červená krv, to som teda nečakala 🙂
Zbehla som dnes aj doktorovi (aspoň sme vybavili aj "kontrolu po šestonedelí") a vraj to teda môže byť kľudne už aj ta začínajúca menštruácia lebo všetko je ok, zahojene. Tú som teda tiež ešte nečakala, dúfala som že príde neskôr 😅

petamich
Včera o 16:14
@anonym_autor

@anonym_917985
@petamich
Ďakujem vám za odpovede 🙂 vedela som že čistenie môže v rámci šestonedelia prestať, znova začať, meniť intenzitu a pod... ale že po takom čase prekvapí aj jasno červená krv, to som teda nečakala 🙂
Zbehla som dnes aj doktorovi (aspoň sme vybavili aj "kontrolu po šestonedelí") a vraj to teda môže byť kľudne už aj ta začínajúca menštruácia lebo všetko je ok, zahojene. Tú som teda tiež ešte nečakala, dúfala som že príde neskôr 😅

@anonym_autor ooo ano ja som veru tiez dufala 😅 nevyslo