icon

Menštruačný cyklus po cisárskom

aneta09
5. nov 2025

Kedy vám nabehol späť pôvodný cyklus po cisárskom? Som 8 mesiacov po druhom cisárskom pôrode. Rodila som v Marci, prvá menštruácia bola v júli, v auguste a septembri tak isto krvácanie 3-4 dni. V októbri som menštruáciu nemala. Je to normálne? Viem že niekedy to trvá od 6-12 mesiacov pokiaľ cyklus znova nabehne. Kojila som skoro 5 mesiacov môže to byť aj preto? Po prvom cisárskom som krvácala o 2 mesiace neskôr a potom znova až o rok.

pettom19
5. nov 2025

Mne skoncilo sestonedelie a o dva dni menstruacia 😅. Potom uz chodila pravidelne kazdy mesiac ako predtym. Ale ja som dojcila len dva mesiace, tak mozno preto 🤷.

ivik4
5. nov 2025

Po 3 mesiacoch

elz1920
5. nov 2025

Po šestonedelí oba razy som mala masaker každý mesiac, ešte aj nepremokavú plachtu som kúpila. Po roku sa to znormalizovalo. Ty si asi utlmená dojčením.

krasneleto
5. nov 2025

dojcenie vyrazne asi ovplyvnuje este prolaktin atd... Ja som nedojcila a v posledny den 600 nedelia som dostala MS a mala ho ako hodinky... kazda sme ina, ak mas pochybnosti, zbehni k lekarovi , nech ta pozrie

euka210
5. nov 2025

@aneta09 to je individualne. Ale ja som dojcila cez 1r a po prvej prisla o 8mes a po druhej az o 11mes. Niekomu nabehne hned, niekomu trva kym sa cyklus rozbehne.

siska53
6. nov 2025

@aneta09 Mne nabehol az po odstaveni deti cize po11 a 22 mesiacoch.