Meštruácia po pôrode
Ahojte, stretli ste sa niekto s podobnou situáciou? Som takmer 12 týždňov po pôrode. Nekojím. Prvá ms prišla krátko po šestonedelí. Už by som mala mať druhú, ale teda stále nič. Občas ma len trošku pobolieva akoby v oblasti vaječníkov, teda hlavne naľavo. A mám taký ťahavý ‘soplavý’ výtok, takmer ako ovulačný, chvíľkovo ho bolo ozaj dosť, resp. občas zo mňa vyšiel taký dosť dlhý ten hlien. Teraz už tak pomenej.. je normálne, že druhá ešte neprišla? Občas mám aj také stavy ako počas tehu, mierne akoby nevoľnosti, ale teda tehotná by som byť nemala, chránili sme sa, no teda človek nikdy nevie, ale už len pri pomyslení že by som robila test mi je zle😂čítala som že také stavy môžu byť normálne, že tie hormóny ešte nie sú ustálené.. ale teda upokojili by ma reálne skúsenosti, či sa niekto s tým stretol?😊

Ved si v prvom rade sprav test. "By som byt nemala" nie je silny argument. Ja som otehotnela 2x za sebou hned po prvej ms, ked aktualne babatka mali 5mesiacov.
A ak tehotna nie si, tak ano, je uplne bezne mat este dlhy cas po porode rozhadzanu a nepravidelnu ms. Bez ohladu na to ci kojis alebo nekojis. Ale najprv vyluc to tehotenstvo.