icon

Možná menštruácia v období šestonedelia

7. jún 2025

Ahojte, som prvorodička, čiže v tomto odbore som neznalá... V utorok mi končí šestonedelie, už som bola objednaná ku gynekológovi ale teraz neviem... Krvácala som prvé dva týždne, týždeň som iba špinila a potom už nič až doteraz... Našla som si na intímke krv, jasnočervenú ako pri menštruácii... Je možné že by sa mi už takto rýchlo vrátila menštruácia? Alebo to stále môžu byť očistky? Nemám žiadne bolesti ani nič ale nejde mi do hlavy prečo až teraz po troch týždňoch kedy nebolo ani kvapky 🤷🏽‍♀️ čo myslíte?

lienka_anulienka
7. jún 2025

Môže byť. Mne prisla po porode menštruácia hneď po šestonedeli, zdá sa mi ze ešte v šestonedeli 🙄😀 tiež dva týždne ocistky, tak dva týždne nič a potom také mierne krvácanie, jasno červená krv. Bola som s tým u dr a ona to diagnostikovala ako klasickú menštruáciu. Potom som už teda nabehla klasický na cyklus, spočiatku nie pravidelný ale postupne sa aj intenzita zvyšovala aj cyklus ustálil.

deti95060810
7. jún 2025

bábo kojíš? ja som kojila deti a vždy mi prišla men. až po viac ako pol roku.

autor
7. jún 2025
@deti95060810

bábo kojíš? ja som kojila deti a vždy mi prišla men. až po viac ako pol roku.

@deti95060810 iba odsávam mliečko... som dúfala že aspoň tiež toho pol roka budem mať ešte pokoj 😅

autor
7. jún 2025
@lienka_anulienka

Môže byť. Mne prisla po porode menštruácia hneď po šestonedeli, zdá sa mi ze ešte v šestonedeli 🙄😀 tiež dva týždne ocistky, tak dva týždne nič a potom také mierne krvácanie, jasno červená krv. Bola som s tým u dr a ona to diagnostikovala ako klasickú menštruáciu. Potom som už teda nabehla klasický na cyklus, spočiatku nie pravidelný ale postupne sa aj intenzita zvyšovala aj cyklus ustálil.

@lienka_anulienka tak teda skočím za dr cez týždeň, kedže už som objednaná a snáď budem múdrejšia potom😁

blaazi
7. jún 2025

Mozu to byt aj ocistky, mne sa vratili po dlhsom case len.zlteho vytoku. Pri prvom som.mala slabe krvacanie dokonca az 12 tyzdnov, co je vraj maximalna hranica, potom ani.tuk.

lienka_anulienka
7. jún 2025
@anonym_autor

@lienka_anulienka tak teda skočím za dr cez týždeň, kedže už som objednaná a snáď budem múdrejšia potom😁

@autor ja som dojčila a tiež som sa na to spoliehala, ze budem mat snad aspoň pol roka klud... 😀

jamidea
7. jún 2025

Je to asi menstruacia, aj mne sa normalne spustila, nebolo tehotenstva, nebolo priciny nemat ju ( kojila som vzdy aspon rok).

autor
7. jún 2025
@blaazi

Mozu to byt aj ocistky, mne sa vratili po dlhsom case len.zlteho vytoku. Pri prvom som.mala slabe krvacanie dokonca az 12 tyzdnov, co je vraj maximalna hranica, potom ani.tuk.

@lienka_anulienka
@jamidea
@blaazi

No ja neviem teraz vôbec kočky čo toto bolo, vložka po 2h prázdna, ani kvapka 🤷🏽‍♀️😅

lienka_anulienka
7. jún 2025
@anonym_autor

@lienka_anulienka
@jamidea
@blaazi

No ja neviem teraz vôbec kočky čo toto bolo, vložka po 2h prázdna, ani kvapka 🤷🏽‍♀️😅

@autor mne tak začala menštruácia po porode 🙂 slabá intenzita, svetlo ružové... A keďže nebola taká ako som bola zvyknutá išla som na tu gyndu kde mi Dr povedala ze áno je to mrcha :D

lusilla
8. jún 2025

Tri deti, tri krat mi prisla menstruacia posledny tyzden sestonedelia a uz ostala viac menej pravidelne kazdy mesiac, nemala som ani raz od menstruacie volno. Gynekologicka len pozerala, ale povedala ze stava sa to. Deti boli vsetky tri kojene prve dve dokonca plne do pol roka. Prezila som, aspon som sa nemohla tvarit ze kojim tak nemozem otehotniet.