icon

Môžu antibiotiká spôsobiť druhú menštruáciu po pôrode?

simaa111
15. apr 2025

Ahojte.stalo sa vám niektorej?
Mala som menštruáciu pred necelými 2týždnami nato som teraz ochorela a hneď som to dostala zase čiže ani nie 14dni a zase.. je mozne že to ovplyvnili antibiotiká? (Som 5 mesiacov po pôrode) Určite navštívim aj gynekológa len som z toho dnes taká nervózna že čo sa deje

colsami
15. apr 2025

Vsetko je mozne, a aj 5mes po porode je este skoro - nie kazda ma hned pravidelny cyklus. Este velmi dlhu dobu moze byt ten cyklus velmi nepravidelny. Ak si ale dostala plnohodnotnu ms po 14dnoch od poslednej, ano, za kontrolu u gyn by to urcite stalo.

nika23t
15. apr 2025

@simaa111 áno, je to možné. Stalo sa mi, že cyklus som mala 19dnovy, to bol najkratší. Ak by sa Ti to opakovalo napr aj v ďalšom cykle, skús zavolať dr. A aj atb to môžu ovplyvniť.

alexas56
15. apr 2025

ja to tak aktuálne mám už druhý mesiac..doktorka mi nato dala hned antiku, ale tu nechcem..chcem to riesit s dalsou doktorkou

rejka7
15. apr 2025

@simaa111 je možné, ja som po 2 týždňoch dostala pri mori a priamo gynekológ mi povedal, že je to v poriadku, stáva sa. Nikdy viac sa mi to nezopakovalo po 2 týždňoch.

simaa111
autor
16. apr 2025

Cele je to také zvlas hyg.vlozka je skoro čistá po celej noci akurát ak idem na wc tak po utierani ostava na papieri dosť veľa krvy