icon

Nepravidelná menštruácia po šestonedelí

ivka224
13. okt 2025

Ahojte, máte skúsenosti s nepravidelnou menštruáciou po šestonedelí? Hneď po skončení som dostala prvú menštruáciu, a dnes po 2 týždňoch mi začala znovu. Dnes som bola aj na gynekológii, ale doktor povedal, že všetko v poriadku, viac sa nevyjadril. Tak by má zaujímali vaše skúsenosti s menštruáciou hneď po šestonedelí. Plne dojčím, ale aj po prvej menstruacii a aj teraz počas druhej mám pravdepodovne znizenu tvorbu mliečka.

colsami
13. okt 2025

Rozhadzana ms takto skoro po porode je uplne normalna. Bez ohladu na to ci dojcis alebo nie, ms po porode sa moze dostavat "do poriadku" aj rok.

ivka224
autor
13. okt 2025
@colsami

Rozhadzana ms takto skoro po porode je uplne normalna. Bez ohladu na to ci dojcis alebo nie, ms po porode sa moze dostavat "do poriadku" aj rok.

@colsami rozumiem. Skôr má zarazilo, že tak rýchlo po tej prvej prišla. Hlavne kvôli tomu mliečku no…

anonym_33f0ff
13. okt 2025

Ano je to normalne. Nemusis mat obavy. Ja som 12 mesiacov po porode a az teraz vidim ako taku pravidelnost. A to kojim 🤐.

ivka224
autor
14. okt 2025

Dievčatá, a je rozhadzana aj intenzita krvácania? Ja som mala vždy take jemne krvácanie, 3 dni menstruacia. A teraz naozaj silno krvacam, ten menzes po šestonedelí trval týždeň. Ale nemám bolesti žiadne.

sajmonka_1216
14. okt 2025

to ešte ani vôbec ms nemusí byť... ja som si tiež tak myslela, ja som ale krvácala veľmi veľa a dr mi vravela, že to sú skôr ešte nejaké ďalšie očistky a nie klasická ms.. kým ti nabehne normálne a ustáli sa to, ešte to potrvá

ivka224
autor
14. okt 2025
@sajmonka_1216

to ešte ani vôbec ms nemusí byť... ja som si tiež tak myslela, ja som ale krvácala veľmi veľa a dr mi vravela, že to sú skôr ešte nejaké ďalšie očistky a nie klasická ms.. kým ti nabehne normálne a ustáli sa to, ešte to potrvá

@sajmonka_1216 aha.. aj ja tak veľa krvacam. Rodila som sekciou a teda počas šestonedelia som naozaj krvacala jemne prvé 2 týždne, potom už nič. A po sestonedeli to teda začalo, tak za to si myslím, že je to menzes.

sajmonka_1216
14. okt 2025
@ivka224

@sajmonka_1216 aha.. aj ja tak veľa krvacam. Rodila som sekciou a teda počas šestonedelia som naozaj krvacala jemne prvé 2 týždne, potom už nič. A po sestonedeli to teda začalo, tak za to si myslím, že je to menzes.

@ivka224 tiež som mala sekciu a mala som to rovnako.. 2 týždne som krvácala tak normálne, potom nič a potom zrazu silno... a tak mi povedala

ivka224
autor
14. okt 2025
@sajmonka_1216

@ivka224 tiež som mala sekciu a mala som to rovnako.. 2 týždne som krvácala tak normálne, potom nič a potom zrazu silno... a tak mi povedala

@sajmonka_1216 a kojila si? Malo to vplyv na mliečko? Zvyknem mat občas aj zrazeninx, a tie bývajú v ocistkach.. no bohvie. A ako dlho to krvácanie trvalo u teba?

sajmonka_1216
15. okt 2025
@ivka224

@sajmonka_1216 a kojila si? Malo to vplyv na mliečko? Zvyknem mat občas aj zrazeninx, a tie bývajú v ocistkach.. no bohvie. A ako dlho to krvácanie trvalo u teba?

@ivka224 áno, kojila som takmer do 2 rokov.. nemalo to nijaký vplyv, zrazeniny som mala aj ja.. ale netuším už, ako dlho bolo to krvácanie..