Potrebujem partnerovu pomoc po sekcii?
Ahojte zeny prosim tie co mate realne podobnu skusenost ako ja. Budem mat druhu sekciu a doma skoro 2 rocne dieta. Prvu sekciu som fakt dobre zvladla a rozchodula ale tak teraz to tak samozrejme nemusi byt. Ako dlho myslite ze potrebujem muza aby mal volno z prace?
Stala sa taka vec ze svokra potrebuje zo zdravotnych dovodov financne pomoct ale ja chcem byt realista a nezanedbat ani svoje zdravie (obavam sa dvihania starsieho syna, ako ste zvladli toto?).
Este doplnim ze muz nema narok na otcovsku.
Neskoro som prečítala že nemá nárok na otcovsku....
No aspoň týždeň by som si určite vyhradila na to.
Ja by som možno dohodla na týždeň a poprípade sa v práci dohodol ,že možno sa predĺži na 2 týždne.uvidite ako vám to doma pôjde.
Mám kamarátky ,ako sa písalo vyššie, nemali pomoc a zvládli pekne aj s 10mesacnym,či ročným.
Vyskúšate si a keď bude tak dobre,že sa cítiť budeš ,tak ho pošleš do roboty 😃
Asi tyzden bol doma. Ale ja som po druhej sc.ovela lepsie fungovala a rychlejsie sa dala dokopy.
Ja som mala 2r.a starsieho som nemusela dvihat, ved ma nohy a vedel uz chodit. Na isty cas obmedzis dvihanie na minimum.
Môj mal tuším 1 týždeň dovolenku. Ja som to zvládala veľmi ťažko. 3 týždne som spávala na gauči po sediačky lebo keď som si ľahla, tak som sa bez pomoci nezodvihla

Mam za sebou 2 sekcie a nikto si volno z prace nebral ani den