Riešenie spadnutej maternice po pôrode
Ahojte máte niektorá s tým tiež problém ?
Pomohli Vám cviky ?
Som 3,5 mesiaca po pôrode cvičím ale stále sa necítim tam zo spodu ok😞😞😞
@anicka2626 to ešte potrvá. Nemôžeš čakať zázraky hneď. Daj tomu čas ❤️
@anicka2626 ja mam padnuty mocovy mechur. Pomaha mi cvicenie na panvove dno od fyzioterapeutky. Ked naberiem odvahu, dam si to zoperovat.
@anicka2626 nemusí to byť maternica, ja mám problém rovnaky ako
@martyzpp a nepomohlo cvičenie, fyzio ani elektroliecba. Tiez sa odhodlavam na operaciu.
Oj kocky hrozne mi z toho je 😞😞😞
Mám ešte len 31 a už také problémy ,ako viem v živote sú oveľa horšie
Ale počula som ,že sa to niekomu aj samé upravilo
ak to mas zle, necakaj. chod na operaciu. ja som bola a vsetko je v najlepsom poriadku. na operaciu mozes ist az po tom co neplanujes deti.
@anicka2626 a ostatné žienky, hlúpa otázka ale ako ste to zistili?
ak to mas zle, necakaj. chod na operaciu. ja som bola a vsetko je v najlepsom poriadku. na operaciu mozes ist az po tom co neplanujes deti.
@anavianavi baby ako sa na toto pride?
Ake su priznaky?
@anavianavi baby ako sa na toto pride?
Ake su priznaky?
@derdia tak v pošve cítite ,že tam niečo máte a aj po pozretí je plná pošva a pro chôdzi cítite ako keby z vás vypadaval tampón
@derdia tak v pošve cítite ,že tam niečo máte a aj po pozretí je plná pošva a pro chôdzi cítite ako keby z vás vypadaval tampón
@anicka2626 ja som mala prolaps maternice, ale celkom iné som cítila ako toto.
@anicka2626 a ostatné žienky, hlúpa otázka ale ako ste to zistili?
@sasha77 vizualne. "Nieco" sa tao tlačí z posvy von. Aspoň tak to posobi. Ráno je to ok, potom to vdaka gravitacii "vypadáva" von.
@anicka2626 ja som mala prolaps maternice, ale celkom iné som cítila ako toto.
@ibrunova a čo ste cítili ? A upravilo sa vám to ?
@anicka2626 kojite ešte? Ja som tiež niečo vyše 3 mes po 2. pôrode a mám diagnostikovaný prolaps maternice na prednej strane 2. stupňa a na zadnej 1. stupňa. Zatiaľ mám cvičiť a prísť v januári na kontrolu. Ale moja fyzio ma informovala, že nech necakam do januára zázraky, vraj kým kojim, tak sa v tele produkuje hormón, ktorý uvoľňuje tkaniva a teda viditeľnejšie výsledky budem vidiet až po dokojeni, ale teda cvičiť mám už teraz. Vraj nech si dám minimálne 3 roky na to, kým sa rozhodnem pre operaciu, vraj po 3 rokoch to už bude definitívny stav, ale dovtedy sa to môže upraviť. Takze len trpezlivo cvičiť.
@anicka2626 kojite ešte? Ja som tiež niečo vyše 3 mes po 2. pôrode a mám diagnostikovaný prolaps maternice na prednej strane 2. stupňa a na zadnej 1. stupňa. Zatiaľ mám cvičiť a prísť v januári na kontrolu. Ale moja fyzio ma informovala, že nech necakam do januára zázraky, vraj kým kojim, tak sa v tele produkuje hormón, ktorý uvoľňuje tkaniva a teda viditeľnejšie výsledky budem vidiet až po dokojeni, ale teda cvičiť mám už teraz. Vraj nech si dám minimálne 3 roky na to, kým sa rozhodnem pre operaciu, vraj po 3 rokoch to už bude definitívny stav, ale dovtedy sa to môže upraviť. Takze len trpezlivo cvičiť.
@anonym_bac6d3 áno kojim,a tiež som si myslela ,že to bude mať troška na tym zásluhu to ,že sa to bude dlhšie upravovať alebo kto vie
Len verím ,že fakt sa to upraví dávam tomu veľa energie aj čas a niekedy aj plačem kôli tomu asi hormóny si robia čo chcú
A verím,že aj vám sa to dá dokopy 🙏🙏🙏🙏
@anicka2626 to mi je moc luto... Urcite to rieste, necakajte🙏🙏drzim palce♥️♥️♥️

@anicka2626 ja mam padnuty mocovy mechur. Pomaha mi cvicenie na panvove dno od fyzioterapeutky. Ked naberiem odvahu, dam si to zoperovat.