icon

Silná alebo slabá menštruácia po pôrode

bobulka_n
27. máj 2025

Ahojte, mám 7mesicov po pôrode, kojím, a dostala som prvú menštruáciu. asi.
Čítala som že po pôrode býva povačšine silná a trvá dlho. No moja skor vyzerá ako také špinenie, taký ten koniec menštruácie. Hnedkastý výtok a sem tam aj trošku krvičky. Začala pred tromi dňami, nemala som ani žiadne príznaky len z ničoho nič začalo špinenie a nejako sa to nechce rozbehnúť. Nemám žiadne bolesti, ani nepríjemnosti (svrbenie, pálenie...). Preto som si neni istá či to ozaj je menštruácia. Mali ste to tak aj vy?

colsami
27. máj 2025

Neviem kde si to citala, ja som nikdy nic take necitala. Naopak vacsina zdrojov uvadza (aj realita je taka), ze ta ms moze byt po porode hocijaka. Co sa tyka dlzky, intenzity, vytoku, ne/pravidelnosti. Hocijaka, este dlho po porode. A to tiez bez ohladu na to, ci kojis ci nie.

gabus543
27. máj 2025

@bobulka_n 1. pôrod MS katastrofa, veľmi silná a dlhá po 2. pôrode som sa pripravovala na najhoršie a bola kratšia a krvácanie bolo len 1.deň silnejšie a potom už slabota a tak to ostalo už doposiaľ,uvidím čo bude po 3. pôrode 😀

pl2y
27. máj 2025

@bobulka_n ja som mala prvú presne takú ako popisuješ..ako posledné dni a aj len pár dni a potom druha bola zas silnejšia a dlhšia a tretia už taká ako som bola zvyknutá pred pôrodom a aj tie ďalšie..takze je to normálne