icon

Skúsenosti s EMS kreslom po pôrode

anicka2626
12. okt 2025

Dobru deň,máte niekto s tým kresielkom skúsenosti .
Mám pokles orgánov po pôrode .
Som 3,5m.po pôrode
Cvičím cviky od zenkej fyzio,ale natrafila som aj na to kreslo .
Máte s tým niekto skúsenosť ,oplatí sa či sú to len vyhodené peniaze ? .
Už som zúfalá z toho ,že sa mi to neupravi.🥺😞
Ďakujem ☺️

anonym_a6ad79
24. jan 2026

@anicka2626 dobrý, dopátrali ste sa k nejakým info?ja hladam recenzie aj na nete a nikde nič..tiež som po druhom pôrode polroka a zvažujem to skúsiť

anicka2626
autor
24. jan 2026
@anonym_a6ad79

@anicka2626 dobrý, dopátrali ste sa k nejakým info?ja hladam recenzie aj na nete a nikde nič..tiež som po druhom pôrode polroka a zvažujem to skúsiť

@anonym_a6ad79 dobrý deň ,nie práveže veľmi nikto ale vraj je to dobré na spevnenie ono treba asi skúsiť ale u nás poblizku nikde to nemajú musela by som.vesyivat až hodinu a pol ,kde to je a treba viac sedení a časovo nejako sa mi to nedarí ...a kojite ? Ja som bola na preventívke s tým a dorkeka povedala ,že ešte je šanca ,že sa to upraví ak prestanem kojit

anonym_a6ad79
25. jan 2026
@anicka2626

@anonym_a6ad79 dobrý deň ,nie práveže veľmi nikto ale vraj je to dobré na spevnenie ono treba asi skúsiť ale u nás poblizku nikde to nemajú musela by som.vesyivat až hodinu a pol ,kde to je a treba viac sedení a časovo nejako sa mi to nedarí ...a kojite ? Ja som bola na preventívke s tým a dorkeka povedala ,že ešte je šanca ,že sa to upraví ak prestanem kojit

@anicka2626 hej ešte kojim, ja som zas bola na fyzio a ta mi povedala podobne, že nech cvicim už teraz ale najviac by som ked tak mala spozorovať zlepšenie až po kojení. Čo som sa dočitala aj cez AI, tak je to kreslo fajn, len tiež že len dočasne, ak človek necvici, sk je to súčasť fyzio, tak je to pomoc a treba aspoň tusim 8x..my to mame tu blízko, tak zvažujem keď prestanem kojiť si dať takých 8-10 sedení a uvidím potom