icon

Skúsenosti s operáciou Schlofferovho tumoru po sekcii

lucia1805
30. júl 2025

Prosím Vás, kto si tým už prešiel a má to úspešne za sebou- ako prebiehala operácia, ako dlho pobyt v nemocnici a následne koľko trvala rekonvalescencia doma. Nevrátilo sa to po čase opäť? Ak je tu náhodou niekto z východu SR v ktorej nemocnici vám to operovali?

bobaas
30. júl 2025

@lucia1805 ja som mala, ale to bola jednodňová chirurgia, vybrali, zašili, hodina cca. Akurát ja mám ten problém, že moje telo neakceptuje vnútorné stehy, takže som aj po zákroku potom chodila na čistenie

lucia1805
autor
30. júl 2025
@bobaas

@lucia1805 ja som mala, ale to bola jednodňová chirurgia, vybrali, zašili, hodina cca. Akurát ja mám ten problém, že moje telo neakceptuje vnútorné stehy, takže som aj po zákroku potom chodila na čistenie

@bobaas a robili to v lokálnej anestéze alebo celkovej? Ako dlho to potom ešte bolelo?

bobaas
31. júl 2025
@lucia1805

@bobaas a robili to v lokálnej anestéze alebo celkovej? Ako dlho to potom ešte bolelo?

@lucia1805 v lokálnej. A bolesť si už v podstate ani nepamätám. Možno závisí od toho, aký je veľký. Mne sa urobil okolo vnútorného stehu, ktorý telo neprijalo, takže nebol nejaký veľký.