icon

Strava po cisárskom reze

larisa245
13. máj 2025

Dobrý deň žienky chcem sa spýtať tých čo mali cisársky rez čo ste mohli jesť po cisárskom reze

reela
13. máj 2025

@larisa245 prejdes v nemocnici cez vsetky stravy: tekuta, polotekuta az na racionalnu. Sekcia nebol problem, co sa tyka nejakeho vylucovania typu stravy, skor som riesila, ze pri kojeni co mozem, a co nemozem jest / pit.

nikpa
13. máj 2025

@larisa245 prvé moje jedlo bolo acidko a detská výživa. Potom pyré a rozsekane mäso s vareným jabĺčkom. A potom už normálne ale to si už presne nepamätám.

majlo1234
13. máj 2025

V slovenskych nemocniciach si najprv musis prdnut aby ti dali zrat😆takze ak budes chciet jest, musim im povedat ze prdis o sto sest

ki_ki2
13. máj 2025

Moje prvé jedlo bolo vývar ( iba voda ) a druhe zemiaková kasa 🤣 v nemocnici

veronikamala1
13. máj 2025

Na prvé raňajky som dostala Marina keksy s čajom a na obed mi už bola sľúbená polievka a druhé. Sľub splnili. Doniesli mi polievku a druhé. Akurát som nevedela prísť na to, ktoré je ktoré😅na večeru som dostala jablkové pyré.

marianarem
13. máj 2025

@larisa245 Nam v porodnici dali ako prve jedlo rozmixovanu zemiakovu kasu s masom. Nesolenu, nemastenu. Po 2 dnoch nejedenia mi to pripadalo ako kralovske jedlo, strasne mi to chutilo 🙂 Toto nejedenie po sekcii bol pre mna asi najhorsi aspekt celej sekcie a neviem, ci je to ozaj nutne.

miriamzba
13. máj 2025

Na SK mi nedovolili prvé 2 dni skoro nič, bola som neskutočne hladná, v CZ a AT prvé jedlo šetrné, kasovite, a potom už úplne normálne vydatné jedlá. Tak podla mňa záleží kde rodis, ako to majú nastavené.