icon

Urogynekologické problémy

13. dec 2025

Ahojte, prosím vás poraďte čo to môže byť, samozrejme k lekárovi pôjdem v pondelok. Bolí ma podbruško, presne tam kde sa robí cisársky rez. Je to bolesť podobná ms bolestiam resp ako keby som tam bola uviazaná špagátom alebo ako keby tlačili úzke spodky. Stolica normálna, takže žiadna zápcha. A cikať chodím ako vždy normálne. V júni som bola u gynekológa všetko ok. Neviete náhodou poradiť čo by to mohlo byt? Ďakujem

anonym_eedb7b
13. dec 2025

@anonym_autor ahoj ja mam teraz niečo také podobne ..som na nervy z toho už som týždeň mala liečbu antibiotikami a nič... ale na Sone zistil toho viac proste je tam aj nejaký polyp a výstelka maternice neni úplne ako ma byt ... takže pondelok idem na krv a moč mam priniesť...dr si myslel ze to je mechúr lebo aj palpacne ma dosť boli ...ale povedal sám ze uz si neni úplne istý. Skúsil mi dat teraz ďalšie antibiotika ale dosť sa ich obavam užívať. Lebo majú dosť nežiaducich účinkov:(

autor
13. dec 2025
@anonym_eedb7b

@anonym_autor ahoj ja mam teraz niečo také podobne ..som na nervy z toho už som týždeň mala liečbu antibiotikami a nič... ale na Sone zistil toho viac proste je tam aj nejaký polyp a výstelka maternice neni úplne ako ma byt ... takže pondelok idem na krv a moč mam priniesť...dr si myslel ze to je mechúr lebo aj palpacne ma dosť boli ...ale povedal sám ze uz si neni úplne istý. Skúsil mi dat teraz ďalšie antibiotika ale dosť sa ich obavam užívať. Lebo majú dosť nežiaducich účinkov:(

@anonym_eedb7b ahoj, áno aj mne palpačne bolí ak to tam potláčať,sice nie je to bolesť že by som sa musela kŕmiť s tabletkami nie doteraz som si vôbec nedala. Ale ide to na nervy, je to aj niečo ako silná svalovica. Gynekológ ma riadne vyšetril že maternica to nebude. Na pohotovosť kvôli tomu nejak nechcem ísť. Tak ja už neviem či to bude hrubé črevo alebo močák?

simsalabim
13. dec 2025

@anonym_autor mba tak sem tam boli a su to krcove zily v maternici.

anonym_f99572
13. dec 2025

No som už dlho pocisarskom cca 5 rokov ale ako som začala cvičiť tak ma to začalo bolieť, ale hneď ako si na to moje telo zvyklo bolesti prestali.

autor
13. dec 2025
@anonym_f99572

No som už dlho pocisarskom cca 5 rokov ale ako som začala cvičiť tak ma to začalo bolieť, ale hneď ako si na to moje telo zvyklo bolesti prestali.

@anonym_f99572 ale ja som cisársky nikdy nemala

autor
13. dec 2025
@simsalabim

@anonym_autor mba tak sem tam boli a su to krcove zily v maternici.

@simsalabim ale gynekológ mi robil usg tak to by bol zistil nie?

simsalabim
13. dec 2025
@anonym_autor

@simsalabim ale gynekológ mi robil usg tak to by bol zistil nie?

@anonym_autor mne to videl na usg

anonym_f99572
13. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_f99572 ale ja som cisársky nikdy nemala

@anonym_autor Aha no tak potom to asi nie je v poriadku...urcite ku gynekologovi a ten to zistí

autor
13. dec 2025
@simsalabim

@anonym_autor mne to videl na usg

@simsalabim tak to by bol aj u mna videl

autor
13. dec 2025
@anonym_f99572

@anonym_autor Aha no tak potom to asi nie je v poriadku...urcite ku gynekologovi a ten to zistí

@anonym_f99572 no tam som bola a podla neho všetko ok maternica čistá nič tam nie je.

Uvažujem nad tým čo by ešte tam mohlo byť, hrubé črevo a už len svaly

autor
13. dec 2025

@janickadr neviete náhodou poradiť? Ďakujem