Vetry po cisárskom
Ahojte,
Kolko vetrov musím mať? Zabudla som sa spýtať, či to mám počítať nedajbože 🤣🤣🤣🤣 sorry ak to je pre niekoho nechutne, ale načo ss budeme hrať. Chcem papať 🤣🫠
@mandarinka555 nie, práve to sa pýtam. Pretože povedali, že musím mať vetry, aby mi podľa toho dali napapat. Ale nepovedali, že koľko stačí 🤣🤣🤣🤣🫠 mne to pride vtipne , že sa to tu pýtam
Keď začneš prdiet , tak im to len oznam 🙂
@anonymes toto bol pre mna totalny sok po cisaraku…”dame vam najest az ked si prdnete” 🤦🏼♀️ a samozrejme pred operaciou mi tiez jest nedali…mne bolo povedane, ze take 2-3 prdy :D teda nech vieme, ze creva funguju
Boze teraz si mi pripomenula ako som chodila opreta o postielku na koleckach po tej blbej chodbe, nech sa rozhibu creva, lebo som sa bala ze si uz od hldz dieta zjem….
ženy neprdia 😇
@milanemila no ja som od včera vôbec nič nejedla.. 🫠 už odpocitavam hodiny.
@rommie Nie, neprdia, papame ponikov a neprdime, idú nám srdiečka a také lizatka 🍭🍬🍬🍭🍬🍬
@anonymes fakt pomaha na rozhybanie criev pohyb, tak skus chodit kolko vladzes
@anonymes Tak 2-3krat keď ti to pôjde. Znie to stupídne, ale je to dôležitý signál po operáciách, že čreva začali fungovať a nemáš ileus. Ja som pd hladu už videla hviezdy pomaly
Veru. Mne hovorili ze musim mat stolicu. Ked to neslo tak som si popytala cipok a dr ze preco? A ja ze to teda nejde.... a tak mi povedal ze to az tak nie je potrebne ze ci mam vetry... pocitat nemusis len chcu vediet ci je ok priechodnost criev. Uz asi jedno ci na prazdno alebo...
Mne bolo neskutocne smiešne keď prišla doktorka že vetry máme? 😂 A koľko bolo asi? Pravidelne? Ja som na to až zabudla ďakujem že si mi pripomenula tú tú vtipnú storku z porodnice😂.
@milanemila mna slahne takto som sa dlho na niečom nezasmiala 😀

@anonymes Že koľko? To ti kázali ich rátač, či ako?