icon

Výtok po kyrete

ruza2472000
25. jún 2025

Ahojte som 14 dní po kyrete špinenie skončilo 7 dní do zadu a dnes na 14ti deň keď som bola na malej som vydela taky slabo cerveny hlienovy vytok.neviem ci môžem ešte po 14dnoch mat takýto vytok alebo sa báť ze nieje niečo v poriadku vopred ďakujem za odpoveď

danniiee8
25. jún 2025

Ja som mala toto ešte asi 20 dní. Tiež mi najskôr skončilo po asi 7 dňoch potom opäť prišlo to co tebe. Mne môj gyn. povedal, že vraj je to normálne. Po asi 22 dňoch od výkonu cca to prešlo.

ruza2472000
autor
Autor odpoveď zmazal
ruza2472000
autor
Autor odpoveď zmazal
krasneleto
25. jún 2025

je to v poriadku... do prvej menstruacie to kludne takto moze sem tam byt...

danniiee8
25. jún 2025

Presne toto iste som mala aj ja, dokonca aj viac červené, občas aj celkom do hneda. A asi počas ovulácie (časovo by to sedelo) som mala takéto vytoky najviac a aj najvyraznejšie sfarbené.
Keď som to povedala gyn. tak povedal, že do menštruácie to takto môže byť normalne a este že hlavne tá prvá menštruácia môže byť celkom iná ako bývala predtym nech sa nebojim. Ak máš stres kľudne zavolaj tomu svojmu, aj ja som sa bála ale vraj zbytočne 🙂

ruza2472000
autor
Autor odpoveď zmazal
volterra
25. jún 2025
@ruza2472000
Odpoveď bola zmazaná

@ruza2472000 áno, mohlo sa stať všeličo. Sa modli, aby to nebol nijaký zápal. Čo ste zvery poháňané pudmi, keď nemôžete vydržať, kým sa ti všetko zahojí? To už ťa tak strašne svrbela? Kks, žena po potrate a následnom zákroku a ty máš myšlienky a chuť na sex? Čo si z osady?