Zmeny menštruácie po pôrode
Ahojte, pred porodom som mala silnu bolestivu mestruaciu. Rodila som v maji 2024. Menstruaciu som dostala 10 mesiacov po porode, odvtedy je nepravidelna, meska vzdy cca 2tyzdne. Stale vsak dojcim. Po porode je
menstruacia slabsia ale mam bolesti pocas ovulacie, aj neprijemny pms. To som pred porodom vobec nemala. Zmenila sa vam menstruacia porodom, alebo je to kojenim? Vdaka🙂
Ano je to tak, ze po porode sa moze zmenit menstruacia aj ovulacia. Bez ohladu na to ci dojcis ci nie. Co sa tyka dlzku cyklu, intenzity bolesti, atd atd. Aj mne sa vzdy po porode zmenila ms aka bola dovtedy...
@anonym_autor zmenila a velmi 🙂 silne PMS ale teda nie pred menstruaciou ale po ovulacii, normalne mi muz vadi a radsej sa mu tie 2-3 dni "vyhybam" a riesim len pocasie, bolesti som mavala a uz nemam ale mam dva dni uplne masaker co sa intenzity tyka, by som sa olepila vlozkami a menstruacny overal by sa mi zisiel a lezala v posteli a potom uz viac menej dobre
Dakujem, tak uz mi nic neostava len sa s tym zmierit😀
Dakujem, tak uz mi nic neostava len sa s tym zmierit😀
@anonym_autor ja som mala menštruáciu ako hodinky 28 den, vzdy v noci z piatka na sobotu, extrémne bolesti, ani na injekciu, pretože sobota, dedina....Rodila som 2016, odvtedy sa moje telo nespamätalo. 27,28,32,34,29....prvých 5 rokov po pôrode bola menštruácia bez bolesti, potom sa to začalo stupňovať, a už som skoro tam kde za slobodna, ale o pravidelnosti nemôže byť reč. 😃

@anonym_autor ja tiez kojim a kazda ms je peklo. Pred tym bola slaba a trvala 5 dni. Teraz mi vzdy meska okolo 5 dni a trva nekonecnych 7-10 dni