Najlepšie aplikácie s umelou inteligenciou na výučbu jazykov
Ahojte,
viete mi prosím poradiť z vlastnej skúsenosti aplikáciu na výučbu jazyka (angličtina, španielčina). Pred takmer rokom sme začali s duolingom a stále pokračujeme, ale chcelo by to pridať niečo s AI, ktorá sa s nami porozpráva.
Nabiehajú mi rôzne reklamy Ewa, Lora a neviem čo ešte. Išlo by o začiatočnícku angličtinu a španielčinu. Začínali sme od nuly. Po roku máme nejakú slovnú zásobu, ale chýba cvik.
Ak viete aj porovnať viaceré, budem rada za postrehy.
Ďakujem
Nema nahodou platene duolingo aj rozhovor?
@aalt Áno, má niečo také, neskúšali sme to, ale chceli sme skúsiť aj niečo iné. Neviem ako je to v duolingu, či sú to predpripravené konverzácie, alebo vie operatívne reagovať.
@aalt Áno, má niečo také, neskúšali sme to, ale chceli sme skúsiť aj niečo iné. Neviem ako je to v duolingu, či sú to predpripravené konverzácie, alebo vie operatívne reagovať.
@anonym_autor Duolingo reaguje na to, čo hovoríš. Vieš s ňou viesť normálne konverzáciu na tému, akú chceš, opýtať sa jej, čo chceš (mne napr včera vysvetľovala gramatiku a bavili sme sa o receptoch 😅)
@anonym_autor Duolingo reaguje na to, čo hovoríš. Vieš s ňou viesť normálne konverzáciu na tému, akú chceš, opýtať sa jej, čo chceš (mne napr včera vysvetľovala gramatiku a bavili sme sa o receptoch 😅)
@vkatush dakujem za skusenost. A prosim co sa ucis? Lebo muz anglictinu - a ked niekedy pocuvam ako to hovoria ako s horucim zemiakom v puse, tak si vravim, ze takto nikto nerozprava.
@vkatush dakujem za skusenost. A prosim co sa ucis? Lebo muz anglictinu - a ked niekedy pocuvam ako to hovoria ako s horucim zemiakom v puse, tak si vravim, ze takto nikto nerozprava.
@anonym_autor ja mám taliančinu. Ale tiež niekedy výslovnosť 😅 no ja som vďačná hlavne za rozvoj slovnej zásoby a gramatiky. A je to zábava. Správnu výslovnosť a plynulosť cvičím inde.
A tá angličtina je niekedy strašná v tom, ako je tam urobený preklad. Tí, čo s ňou nemajú vôbec skúsenosť, tak je to veľmi náročné. Mama skúšala a bez šance, lepší jej bol kurz.
Ja nemám problém, lebo ja sa učím taliančinu cez angličtinu, je to pre mňa ľahšie ako keby som to mala v slovenčine.

Nema nahodou platene duolingo aj rozhovor?