icon

Prečo sa používa fráza "I don't get it"?

11. okt 2025

Prečo povedia "I dont´t get it" a nie jednoducho "I don´t understand" ?

mirage
11. okt 2025

@anonym_autor pretoze ty povies nechapem, nerozumiem, nedopina mi. Krasy a odtiene jazyka.

haley7897
11. okt 2025

I don't follow...🤔

autor
11. okt 2025
@mirage

@anonym_autor pretoze ty povies nechapem, nerozumiem, nedopina mi. Krasy a odtiene jazyka.

@mirage uhm, ďakujem 😅 myslela som, že angličtina je jednotvárnejšia 😅

anonym_12bb01
12. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to nie je ...

miadi
12. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor AJ mà cez milion slov . ( technicke aj stare vyrazy) Oxfordsky slovnik cez 600 000 z toho sa pouziva bezne len okolo 170 tisic . Slovencina ma dokopi 700 tisic slov z toho v slovnikooch 200 tisic . AJ ma nazov na vsetko aj veci ktore v SJ Neviem ci maju vobec nejaky nazov . SJ ma komplexnejsiu gramatiku . Ale anglictina vobec nie je jednotvarna.

senta_sofia
12. okt 2025

@anonym_autor understand by si pouzila, keby nerozumies doslovne, napr. ze nevies ten jazyk. Ale ked len nechapes, ze nedocvakuje, tak to nemas, cize get.

anonym_761bb4
12. okt 2025

ked rozumies ale nechapes ... ked niekomu nieco vysvetlujes ale on to nechape ...

anonym_66c5de
12. okt 2025

@anonym_autor
Lebo...anglictina je super komplikovana ked dosiahnes urcitu uroven, takze formalna odpoved I don't understand neformalna, slangova I don't get it.

autor
12. okt 2025
@anonym_761bb4

ked rozumies ale nechapes ... ked niekomu nieco vysvetlujes ale on to nechape ...

@senta_sofia
@anonym_761bb4 ďakujem 🙂

anonym_14643c
12. okt 2025

A to som sa chcela začať učiť angličtinu na ,,staré kolena" ale vidím, že asi to nedam🤣

autor
12. okt 2025
@anonym_14643c

A to som sa chcela začať učiť angličtinu na ,,staré kolena" ale vidím, že asi to nedam🤣

@anonym_14643c mne bude stačiť, keď budem rozprávať ako hotentót, ale pochopia ma a ja ich 😅😅😅

haley7897
12. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_14643c mne bude stačiť, keď budem rozprávať ako hotentót, ale pochopia ma a ja ich 😅😅😅

@anonym_14643c
@anonym_autor naucit sa jazyk v ramci hesla "chapat a byt pochopeny " je naj strategia. S dostatocnou slovnou zasobou a schopnostou rozumiet povedane prirodzene pride aj pochopenie gramatiky.

miadi
12. okt 2025

Btw Tato tvoja tema je presne vzor toho ked mozes pouzit “ I don’t get it .” Lebo rozumies len nechapes. Nedava ti to zmysel. I don’t understand pouzijes ked na teba vyvalia technicke vyrazy ktore nepoznas alebo japoncinu. “I don’t get it .” Ked ti povedia vtip a ty na nom nevidis nic vtipne lebo ti nedochadza pointa.

romino
12. okt 2025

Most important is that it does ring a bell now

nat_alia
12. okt 2025

@anonym_autor mozes original povedat: ,,I dont get it, preco sa pouziva i dont get it,,
Skratka to nechapes🙂)

lucioques
14. okt 2025

@anonym_autor I don't get it what the fuck you want to tell with this one my nigga

autor
14. okt 2025

Som rada že sa bavíte 🤷🏻‍♀️

haley7897
14. okt 2025
@anonym_autor

Som rada že sa bavíte 🤷🏻‍♀️

@anonym_autor I have no clue what youre talking about... 🤔