icon

Ako dlho čakať na Tatranský ľadový dóm?

2. feb 2025

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať ci ste boli poslednú dobu na Hrebienku. Ako dlho treba čakať na Ľadový dóm? Je tam ešte sneh? Lebo co som pozerala tak hlásia plusové teploty....

simca115
2. feb 2025

my sme boli minulý týždeň a vonkajšie sochy sa topili a rady na ľadový dom vyše hodiny a pol ani sme tam nešli

elenajezova
2. feb 2025

Stačí pozrieť kameru. Sneh tam už nie je.

demih
3. feb 2025

Bez čakania sme sa dostali dnuka včera😊

patris22
3. feb 2025

Boli sme minulu sobotu. Čakali sme 45min, hore bol ešte sneh, dole v Smokovci už len "kaša"...

alezia
4. feb 2025

My sme boli v sobotu. Sneh priamo na Hrebienku nebol, smerom na Bilikovu chatu bol lad a taktiez dalej, dalo sa ist len s mackami. My sme isli potom hornou trasou k Reinerovej utulni, tam bol cestou sneh/lad. Sochy boli v jednej kupole, tam sa necakalo vobec. Do ladoveho domu sme čakali cca 20 min. Od kovového medveda, najskor sme sa zlakli ze to bude na dlho ale islo to fakt rychlo.

sonula
4. feb 2025

Prave odtial idem. Dom je bez cakania a sneh no obcasne. Ak chcete k vodopadom odporucam dobru obuv a vyssie aj macky. Tam sa uz smyka

guguliatko88
4. feb 2025

My sme teraz v tatrách celý týždeň. Na hrebienok sa chystáme niekedy do piatku tak vám môžem dat vedieť potom. Dnes som bola len dolu

guguliatko88
4. feb 2025
autor
4. feb 2025

Ďakujem krásne, škoda že to nie je celé zasnežené😔

tortelinka
5. feb 2025

Boli sme včera,nebolo moc ľudí

veronicka88
5. feb 2025

Dievčatá ti píšu o týždni,víkend rataj od 40-60min čakanie,sneh nie je