icon

Ako funguje Familypark v Rakúsku?

10. aug 2025

Prosim ajo to funguje? Zaplatim vstup a v cene vstupného su atrakcie alebo sa plati zvlášť? Zabavia sa deti 2-4roky?

ksebejka
10. aug 2025

@anonym_autor zaplatíte vstup a vnútri už nič platiť netreba. Nejaké atrakcie sa tam nájdu aj pre také male deti ako mate vy. Väčšina je pre väčšie deti. V lete tam vraj býva veľký natresk - túto informáciu mam však z druhej ruky, my sme boli cez pracovný den v júni a bolo to skvelé. Ešte odporúčam doniesť si jedlo aj z domu, je tam viacero zón, kde si ho môžete pohodlne zjesť a ste zachránení, ak by v reštauráciách nemali nič, na čo máte chuť. No a v lete aj náhradné oblečenie pre deti, su tam totiž vodné atrakcie, kde sa určite zamokria

luliu
10. aug 2025

Zaplatíš vstup a za atrakcie už neplatis, je tam toho veľa aj pre také malé deti, je tam na výber veľa jedla, určite by som neniesla jedlo na celý deň, ale najedla by som sa tam 🙄. Treba veci na prezlečenie, uterák, deti sa tak môžu vyhrať aj vo vode

simsalabim
10. aug 2025

Ja len doplnim, ze je tam par veci, ktore sa daju doplatit (napriklad to strielanie z dela na vode). Ale absolutne to netreba. A ak je teplo, urcite maly uterak a plavky deti sa vyhraju vo vodnom svete.

anonym_c31d58
10. aug 2025

Ja odporucam hlavne sa netlačít na atrakcie, na ktoré ešte nemajú vek, my sme boli partia, kde kamoska bola sama s dvoma detmi, čo by nebol problem, lebo sme jej pomahali, avsak už jej bolo luto, že s jej starším chodím ja na velkacske atrakcie, aby si to aj on uzil, tak nasilu dala malého na spicky, aby mohol ist aj on na jednu husenkovu drahu, mne muž našťastie mladsie dieta vzal, že to pre neho nie je ešte vhodne a jej maly počas atrakcie normálne dostal taký ten traumaticky freeze, že od strachu tam počas jazdy zamrzol, že až nedayhal až mi zle zostalo, že som si povedala, že toto bude mat dohru. Takýto traumaticky freeze som videla u sestry, keď včela vletela do auta, keď bola mala a má veľmi neprimerane reakcie na hmyz aj v dospelosti, keď ho vidi. Takze nič neprepalujte, aj keď budú chcieť ist na vsetko, lebo čo nestihnete teraz, pôjdete o par rokov neskôr.
A teda odporucam, nechod s detmi sama, ale nech ste 1 dospelý na dieťa.

marci77
10. aug 2025

deti do 3rokov maju vstupne zdarma, takisto aj deti do 15rokov v den ich narodenin
ano, zabavia sa aj male deti, ak sa vam nejaka atrakcia bude pacit, mozete na nu chodit neobmedzene, len si treba vystat rad
urcite si zoberte aj veci na prezlecenie, lebo familypark je rozdeleny do 4casti a jedna z nich su vodne dobrodruzstva
je tam aj jaskyna s hovoriacim drakom, traktory, vlak a vlakova stanica ....
a je tam vela stromov, takze aj v lete je tam prijemne
cena za jedlo je podobna ako u nas

anonym_d78e55
22. okt 2025

@anonym_autor prosim neviete mi povedať ci je veľký natresk cez Halloween? A ci sa oplatí viac sobota alebo nedeľa? Cez víkend sa nám bohužiaľ nedá.

luliu
22. okt 2025
@anonym_d78e55

@anonym_autor prosim neviete mi povedať ci je veľký natresk cez Halloween? A ci sa oplatí viac sobota alebo nedeľa? Cez víkend sa nám bohužiaľ nedá.

@anonym_d78e55 áno, je tam milión ľudí

scarlett1410
22. okt 2025
@luliu

@anonym_d78e55 áno, je tam milión ľudí

@luliu a oplayi sa viac sobotu ci nedelu? Ci prast jak uhod?

luliu
22. okt 2025
@scarlett1410

@luliu a oplayi sa viac sobotu ci nedelu? Ci prast jak uhod?

@scarlett1410 to je úplne jedno, je to masaker či sobota, či nedela

scarlett1410
22. okt 2025
@luliu

@scarlett1410 to je úplne jedno, je to masaker či sobota, či nedela

@luliu Dakujem pekne no nepotesil si ma :(