Ako odmietnuť rodinný výlet do Tatier?
Ahojte … mame ist 3-4 rodiny na 4 dnovy pobyt na chatu do tatier vsetci mame deti rozne vekove kategorie od 1 roka po 14 . Ide o to ze su to mamzelovi kolegovia so zenami, ja ich vobec nepoznam dobre, videla som ich mozno 3x v zivote a necitim sa na tento vylet. Jedna vec je ze poznam od mamzela nazory na vychovu a stravu deti , vsetko bio , ziadna sladkost , varia bez soli atd , rodili doma v bazenoch proste ja som uplne z ineho sudka uz ani z tohto hladiska tam nechcem ist ze ich ani nepoznam a asi ani netuzim. Su taka zohrata partia ten zvysok nakolko maju rovesnikov deti. Manzel je inak uplne za aby sme tam nesli nakolko pozna moj nazor len zase syn by sa dobre vyhral v snehu aj s detmi .. nechcem aby ste na mna pozerali sebecky len aj mne bude uzko 4 dni s ludmi s ktorymi nemam chemiu…Poradte ako z toho vycuvat.
Fu, tak ja by som s tebou tiez nechcela byt 4 dni na chate 😀

Akoze dobreho si si nasla. Dufam ze raz budes slobodnejsia. V prvom rade musi byt v pohode maminka neisla by som ak citis strach zobere ti to energiu do dalsich "potom" dní.