icon

Ako presne merať výšku detí vo Family parku?

neznama1234
7. aug 2025

Dobrý deň, ako je to reálne s výškou u detí? Moje deti majú 102cm a 122cm, ale keď sme boli v zookontakte, staršiemu namerali 118 (absolútne nechápem, merala som ho ja aj dr už pred polrokom mal 120 presne), ako tam majú ten meter? Starší v pohode, ten toho veľa absolvuje, aj keby so mnou ale čo mladší? Nameraju ako ja doma, alebo zas o čosi menej 😑.

uhnakova
7. aug 2025

Oni tam majú také drevené merače, je to drevená latka a na ňu sú kolmo pripevnené ďalšie dve latky vo výške 110 cm a 140 cm. Drží to zamestnanec pri vstupe na atrakciu, ak treba. Priloží to k dieťaťu a vidí, či siaha nad danú latku alebo pod.

uhnakova
7. aug 2025

Ten menší ti tam najskôr vbehne do vody a už ho odtiaľ nedostaneš 🙂. Je tam viacero vodných fontánok/jazierok na hranie a presne takéto cca 3-4 ročné deti sa tam hrali.

neznama1234
autor
7. aug 2025
@uhnakova

Ten menší ti tam najskôr vbehne do vody a už ho odtiaľ nedostaneš 🙂. Je tam viacero vodných fontánok/jazierok na hranie a presne takéto cca 3-4 ročné deti sa tam hrali.

@uhnakova my pôjdeme až v septembri,.takže netuším, či ešte hrozí voda, takže asi sa nedostane na väčšinu atrakcií, že?

uhnakova
7. aug 2025
@neznama1234

@uhnakova my pôjdeme až v septembri,.takže netuším, či ešte hrozí voda, takže asi sa nedostane na väčšinu atrakcií, že?

@neznama1234 ale kdeže. Je tam fakt veľa atrakcií pre malé deti. Niekde pustia aj malé deti, len ich pripútajú extra pásmi, napr. na reťazový kolotoč. Tu si môžeš nastaviť výšku dieťaťa a pozrieť, kam ho pustia: https://www.familypark.at/sk/atrakcie/. Ja mám veľké deti a aj tak sa im najviac páčila jazda na prasati 🙂, lebo to bola sranda.

neznama1234
autor
7. aug 2025
@uhnakova

@neznama1234 ale kdeže. Je tam fakt veľa atrakcií pre malé deti. Niekde pustia aj malé deti, len ich pripútajú extra pásmi, napr. na reťazový kolotoč. Tu si môžeš nastaviť výšku dieťaťa a pozrieť, kam ho pustia: https://www.familypark.at/sk/atrakcie/. Ja mám veľké deti a aj tak sa im najviac páčila jazda na prasati 🙂, lebo to bola sranda.

@uhnakova no to je horšie že oni už majú 100+ a 120+ len mám strach že metrom proste neprejdú. Ale ideme aj tak, dohodli sme sa s mužom, že to aj tak za to stojí 😊

alla243
8. aug 2025
@neznama1234

@uhnakova no to je horšie že oni už majú 100+ a 120+ len mám strach že metrom proste neprejdú. Ale ideme aj tak, dohodli sme sa s mužom, že to aj tak za to stojí 😊

@neznama1234 dobry den, urcite to zato stoji,je tam skutocne veľa atrakcii aj pre mensie deti 😊 my chodievame casto a zabavia sa tam vsetky vekove kategorie..aj mz dospelaci sa povozime na prasiatkach alebo kačičkách 🤣
Dokonca sme boli aj ked bolo pod mrakom a za mna super, neboli ziadne fronty na kolotoce, bolo menej ludi ☺️ uzite si vylet