icon

Ako sa dostať k Belianskej jaskyni a Chodníku korunami stromov?

lia82
20. jún 2025

Ahojte,

Chceme ísť autobusom z Popradu do belianskej jaskyne. Viete mi poradiť či je jaskyňa ďaleko od zastávky ? Je treba vyšliapať k jaskynii ako do demänovskej jaskyne?😀

Chodník korunami stromov - ako sa dá dostať od zastávky autobusu ku samotnému chodníku? Pozerala som na stránku, ako je možné sa tam dostať a je tam uvedené, ze je možné prísť autobusom a od zastávky je to cca kilometer.

Ďakujem.

lucik194
20. jún 2025

od zastavky Tatranska kotlina k jaskyni to je urcite 30 min.odporucam druhe tricko, lebo hore prides slusne spotena, nech nejdes v mokrom tricku do jaskyne. ziadna rovinka

stankadu
20. jún 2025

Tak Belianska jaskyňa je riadny záhul. Aj to kým tak prídeš a v jaskyni kopa schodov, akože mala som dosť, ale oplatí sa 😊 My sme boli autom, takže inak neporadím.

janinka007
21. jún 2025

Otvor si mapy.cz a pozri si to tam

janinka007
21. jún 2025
lia82
autor
21. jún 2025
@janinka007

@janinka007 ďakujem 🙂

lia82
autor
21. jún 2025
@stankadu

Tak Belianska jaskyňa je riadny záhul. Aj to kým tak prídeš a v jaskyni kopa schodov, akože mala som dosť, ale oplatí sa 😊 My sme boli autom, takže inak neporadím.

@stankadu ďakujem 🙂

lia82
autor
21. jún 2025
@lucik194

od zastavky Tatranska kotlina k jaskyni to je urcite 30 min.odporucam druhe tricko, lebo hore prides slusne spotena, nech nejdes v mokrom tricku do jaskyne. ziadna rovinka

@lucik194 ďakujem 🙂