Ako sa vám páčilo v Habakukoch?
Bola som s deťmi tam,ale neviem či som náhodou neprišla o niečo pekné, prišli sme totiž 2 hodinky pred záverečnou. Stihli sme nejaké 3 rozprávky,pochodili sme dedinku, pozreli do minizoo, boli v negrambľoši,ale nič moc.Rozprávky boli pekne zahrané, ale okrem toho ... Keď si vezmem koľko sme zaplatili vstupné a dcéra je tvorivý človek a nemohla si spraviť z modelárskej hliny odliatok vo veľkosti 2 €-vky. Povedali nám s nezáujmom,že ak chce si môže kresliť na papier alebo na kameň. Kladiem si otázku,či som niečo nezmeškala alebo mám vysoké nároky?
my sme tam boli 15.8. od 12:30h az do zaverecnej a videli sme 6 rozpravok. Kecali sme s princeznou a kralom, aj inymi postavickami. Moje su straaasne zvedave. Pokukali sme vsetko, Nam sa tam pacilo. Moje nemalovali, aby sa nezaspinili, radsej sme si dali zmrzku a kavu, pohrali sa vonku. A na konci vystiskali princeznu a aj pusy na licka dostala od mojich bab 🙂
My sme boli, ziadny program nebol prave...no nic moc
My sme sa otočilli a išli minút peniaze inde keď sme videli aká suma je za vstupne 😀
nam sa tam neskutocne pacilo, stravili sme tam cely den, chlapcom sa nechcelo domov... videli sme 5 rozpravok a to sme ani na vsetky nesli, lebo sa chceli aj hrat... zvieratka, super ihrisko, domceky, bol to pekny den...
My sme boli z Habakukov sklamaní 😠 ☹
nám sa páčilo 😉 je pravda, že je to malé a to vstupné je desné, ale malý (4roky) bol spokojný a my s ním 😉 mali sme to v rámci výletu, keď sme boli blízko a neľutujeme, že sme šli.
my sme sa tam minuly vikend cestou domov nahodou zastavili a celkom sa nam pacilo, vstupne je naozaj vysoke, ale kompenzuju ho atrakcie, ktore ponukaju. Je to pre deti od 3 rokov plus - minus, ktore vydrzia sledovat hranu rozpravku, tie mensie sa mozu pohojdat na hojdackach, pozriet si mini ZOO. Dalej je tam dedinka plna domcekov roznych tvarov, roznych remesiel. Stravili sme tam 2hodiny a urcite tam este niekedy zavitame, len pockame kym nas drobec bude trosku vacsi aby si mohol viacej uvedomit ten cely rozpravkovy svet a vyskusat viacej atrakcii vhodnych pre jeho vek.
a aké je tam teda vstupné?
@superdievca
Cenník (individuálne vstupné):
0 – 15 rokov: 4 Eur (pondelok – piatok), 5 Eur (sobota, nedeľa, sviatok)
nad 15 rokov: 7 Eur (pondelok – piatok), 8 Eur (sobota, nedeľa, sviatok)
ale od oktobra do aprila je areal habakuky uzavrety

ahoj,my sme isli pozriet minuly tyzden,ze ved na pol hodku zabijeme cas..ale ostali sme asi tri hodiny a fakt bolo super! myslim ze si nezmeskala nic,pozries divadielko a potom sa bavis po svojom,asi ide aj o aktualnu naladu... chlapci strielali z praku,pohrali sa v piesku,pozreli pri praci kovaca v jeho dielni,obdivovali dracie hlavy a cudovali sa ake velke vajicko tam je.. mozno obycajne veci,pre niekoho nic moc,ale pre nas krasny den. a chvalim aj hercov a miestnych pomocnikov,urcite sa tam este vratime 😉 jaj a halusky v drevenej miske,miesto lyzice vareska-mnaaam