icon

Ako vybrať najlepší zájazd do Disneylandu?

viki113
1. mar 2024

Ahojte vedel by mi niekto poradiť dobrý zajazd do disneylandu pre dva osoby možno jedno dieťa.. Nejaké info otom a ako je to z cenami ďakujem. Za info🙂

wade
1. mar 2024

My sme boli par krat, ale stale som to bookoval napriamo (chod cez stranku disneylandparis.com). Odporucam hotel priamo v Disneylande (stacia aj tie najlacnejsie) aj s listkami. Je to ale inak dost draha zalezitost. Zhodou nahod som pozeral teraz na zaciatku maja pre 2+2 osoby to bolo cca 1600 eur (hotel a listky, bez stravy). Listky samotne. tom datume su cca 1100. A musis si velmi dobre pozriet datumy. Nechodte cez vikend, nechodte cez prazdniny. Je to tam neskutocne plne. Treba sledovat aj akcie (mavaju napriklad deti do x rokov zadara, polpenzia v cene, atd.). To vsetko za predpokladu ze chces ist do Pariza 🙂 Nie do Californie alebo Orlanda - tam to je trosku inak.

Cestu by si si potom musela vyriesit separatne (ale mozes pripadne spojit s navstevou Pariza).

wade
1. mar 2024

Este dodam (pozeral som nejake zajazdy teraz so SVK). Vacsinou su bez vstupneho a do DL sa chodi na 1-2 dni. A podla mna ak si chcete DL uzit, potrebujete idealne 3 dni (su to 2 parky).