Aquapark a zoologická záhrada v lokalite Nyíregyháza
Mamicky, chceme ist s detmi (dokopy 2 mozno 3 rodiny) do Nyiregyhazy. Chceme ist pozriet hlavne zoo a taktiez ist sa aj kupat....Hladam preto akekolvek info o tomto krasnom mieste, ako je to s ubytovanim (mali by sme zaujem skor o nejaky domcek s 3 spalnami a kuchynkou), pripadne kde ste boli vy ubytovani, kludne mozte nechat aj link alebo kontakt, ceny ubytka, strava, ceny vstupneho a vsetko, co by sme nemali vynechat alebo na co by sme nemali zabudnut....Nasla som vela tem o roznych krasnych miestach v Madarsku, ale my chceme ist prave sem, preto budem vdacna, ak budeme pisat len o tomto mieste...Snad to pomoze aj inym mamickam....vdaka 🙂
Hotel barbizone je dobrý aj cenovo. A vedľa je camp kde sa dajú domčeky prenajať za vchodom cez letné kúpalisko je parkovisko pre autá a autobusy a hneď vedľa.v tich uličkách je kopa privatov ceny 10_13 eur za dospelého deti od 3 rokov 7 eur. Len treba si izby poobzerať. Poukážky mám po 3,50 za kus na jeden môžte ísť štyria a ušetríte 10 eur.pošli číslo telefónne keď mas záujem a skontaktujeme sa.
Dva krát mi dalo odpoveď pardon.😉
Dobrý deň chcel by som sa opýtať,že aké je aktuálne vstupné do Zoo Nyíregyháza lebo na ich stránke píšu dospelí 1600 Ft. a deti 1100 Ft. (to sa mi zdá málo)
Zaujala ma tato diskusia 🙂 ešte som o tom nepočula ale znie to lakavo ,chcela som sa opytat ak ma niekto skusenosti ,ci je vhodne tam ist aj okolo oktobra ked je este prijatelne pocasie na ZOO a ci je aquapark otvoreny celorocne,teda logicky na jesen s vnutornym pristupom a ci to pre deticky staci,poprijpade ci je tam aspon jeden vnutorny tobogan ktory funguje celorocne,dakujem 🙂
@sarinka2012 je to otvorene celorocne, maju zatvorene bazeny a detsky svet je vo vnutry. takze aj oktober je vhodny az na to ze neviem ci zvierata nejak uz nestahuju do vnutra.
@martinka1510 dakujem ,tak mozno to predsa presunieme na jar kvoli tym zvieratkam 🙂
Ak chcete ísť aj do ZOO aj sa kúpať tak si treba na to podľa mňa vyčleniť 2 dni. ;)
@sarinka2012
Chceme ist v sobotu do ZOO a potom skocit do aquaparku. Neviete poradit, kde sa da najest v okoli za rozumnu cenu. Pripadne ake su ceny jedla v ZOO ci aquaparku? Nerada by som platila premrstene sumy za fast food tak, ako je to u nas v takychto strediskach. Do Madarska ideme takto prvykrat, vzdy sme nim len prechadzali 🙂
@aradizob ahoj ako v zoo je fajn restika zozadu budovy kde je akvarium,tak aj v aquaparku na poschodi je tiez, maju na výber z viacerých jedal, su chutne urcite si vyberies, polievky, hlavne jedla s prilohami, salaty...
len myslim, ze je to dost na jeden den, zoo je velika dost sa nachodite, a potom este plavat vo vode, no neviem, ale ak tak zober detom nejake kociky, aby ste ich po zoo povozili aby neboli unavene, popripade im v zoo prenajmi tie voziky co tam maju 😉
Vďaka, ja už mám deti veľké, takže mladšia, 9r , bude nadšená zo ZOO a aquapark bude už len bonus na záver, staršia ( 16) bude len celý deň frflať, že načo sme tam išli 🙂 ( takto to je momentálne všade, kde ideme 😎 takže to chce len pevné nervy a nenechať sa vyprovokovať 😀 ) Ono je ťažko nájsť nejaký program, ktorý bude vyhovovať obom.
ahojte, pridam sa so skusenostami - my sme touto lokalitou nadseni, boli sme tam uz dva krat - raz sami dvaja na svadobnej ceste a potom so syncekom ked mal dva roky. A urcite sa tzeam vratime mozno buduci rok na jesen. Spavame v Tiszaujvaros a kupat sa chodime cestou zo Slovenska do Miskolca, potom do Debrecenu a do Zoo v Nyiregihaze. Vsetky tieto tri veci velmi odporucam, lebo su niecim unikatne. Boli sme sa aj kupat v Nyiregyhaze je to tam pekne.
Tak práve som našla na stránke wellnesstips.sk že:
Informujeme Hostí, že Aquarius je z dôvodu rekonštrukcie uzavretý do 01. decembra 2014.
Takže asi z nášho aquaparku nič nebude...
Ahojte, da sa v zoo platit aj kartou?
Mohol by mi niekto poradit ci oceanarium a zoo su v jednej cene alebo treba platit zvlast ?
@livka299 viete mi prosim poskytnut viac info o ubytovani? Chceme sa tam vybrat tento rok, 5dospeli a 4deti vo veku 5,7,14,17rokov 🙂
@livka299 mozem poprosit cislo na pani s ubytovnanim ? ak ho este mate alebo stranku na nete? a ako s nou treba hovoti? madarsky?
Ahojte,mozno tu uz tato otazka bola polozena,ale akosi to neviem najst. Chcem sa opytat ci sa da v Zoo v nyiregyhaze platit platobnou kartou,myslim vstupne,v bufetoch,restauraciach...prip. nejake atrakcie. Dakujem
Tak dnes sme tam boli...bolo fajn 🙂...kartou sa da platit vstupne,v restauracii a v niektorych bufetoch,ceny su tam ako u nas,mozno aj nizsie(my sme zmenili 50 Eur na forinty,boli sme 4 dospeli a 3 deti a nevedeli sme to minut). Jazda na tave sa plati v hotovosti a stoji 1000 forintov (asi 3,20 E),co sa tyka fotenia so zvieratami nic oficialne som si nevsimla, ale k lemurom sa da vojst a celkom radi si s vami spravia selfie 🙂 a tiez mame fotky s korytnackou obrovskou. Pre deti sa da pri vstupe zapozicat karicka,v ktorej mozete vozit deti po Zoo(je to pre dve deti,len musia vediet pevne sediet-vrelo odporucam).Po Zoo premava minibus so sprievodcom,ale vyklad je samozrejme po madarsky.Tribuna na tuleniu show sa otvara 30 min. pred zacatim,je dobre ist tam hned ako otvoria,pretoze je tam v momente plno.

S hotelov sú najlacnejšie. Barbizone. A hneď vedľa je taký camp.kde sa dajú prenajať chatky za dobrú cenu.je to smerom od vchodu cez letné kúpalisko za takim trávnatým parkoviskom hneď prví camp.inak v tich uličkách je kopa derivátov.len treba si poobzerať izby pre istotu. Ceny na privatoch sú za dospelého coca 10_13 eur.deti od 3_7 rokov 7 eur.poukážky ti viem predať za 3,50 kus na jeden môžte ísť 4 osoby a šetríte 10 eur na vstupe. Pošli tel.číslo a vysvetlím ti všetko.