Aquapark a zoologická záhrada v lokalite Nyíregyháza
Mamicky, chceme ist s detmi (dokopy 2 mozno 3 rodiny) do Nyiregyhazy. Chceme ist pozriet hlavne zoo a taktiez ist sa aj kupat....Hladam preto akekolvek info o tomto krasnom mieste, ako je to s ubytovanim (mali by sme zaujem skor o nejaky domcek s 3 spalnami a kuchynkou), pripadne kde ste boli vy ubytovani, kludne mozte nechat aj link alebo kontakt, ceny ubytka, strava, ceny vstupneho a vsetko, co by sme nemali vynechat alebo na co by sme nemali zabudnut....Nasla som vela tem o roznych krasnych miestach v Madarsku, ale my chceme ist prave sem, preto budem vdacna, ak budeme pisat len o tomto mieste...Snad to pomoze aj inym mamickam....vdaka 🙂
@0489 chcem sa ti verejne podakovat za tip na ubytko na villa negra...ak by niekto vahal, nemusi...hoci ma tam dost vybukovane, majitel je velmi ustretovy a ochotny a dom je v poriadku..
nasa prva skusenost s Niredhazou a celkovo Madarskom je pekna...ubytko super...my sme si chceli ubytko zabukovat vopred kedze sme isli prvykrat ale da sa zohnat aj priamo na mieste ...len treba prechadzat ulickami a na branach su telefonne cisla alebo ludia sedia pred branickou a nukaju...(sestrernica prisla za nami a po hodina obchodzky nasla ubytko)
@palesandra dakujem.som rad.ze sa pacilo.presne tak ako pises nižšie.da sa zohnat aj na mieste len treba hladat.a nebat sa.ze clovek nevie madarsky.
toto leto co mam kontakty na ubytovanie v madarsku v nyiregyhaze uz maju plne do 21 augusta.jedine ligetpanzio este ma v urcitich terminoch volne izbu dve.mozte kontaktovat priamo jeho mailom na to reaguje promptne,popripade telefonicky,no vie len po madarsky.ja idem na dovolenku cely august ,tak sa chcem venovat detom bez mobilu,netu a inich vedlajsich vplyvov 🙂 prajem prijemny zbytok leta.
@palesandra my ideme do villanegra túto stredu, sme tri rodiny a berieme celé prízemie, vraj sú tam tri izby trojpostelové, no potom písal že dvojky tak teraz už neviem. Neviete poradit ako to je s tými izbami? dik
Takze prostrednictvom @0489 sa nam podarilo stravit par dni aj vo vilanegra - za co velmi pekne dakujem . No ak cestujete vlakom ci busom z mojho pohladu je potrebne vediet co to po madarsky . Samozrejme di potrebujete zakupit listky ,ktore su na MHD od 8.00-13.00 hod zlavnene a kupit spatne si viete aj v pokladni pri vstupe do ZOO . Stanica z vlaku a MHD je vzdialena len par metrov a autobusy chodia cca kazdych 15minut ,stoja priamo pred vstupom do ZOO a dalej pred kupaliskom .. Kartou sa da platit pri vstupe do ZOO aj kupaliska kde je pokladna oznacena kde to je mozne . Obcerstvenie si uz zakupite za forinty . Nedaleko su potraviny kde sa tiez da platit kartou no podla nanky doma zistite ,ze je to spoplatnene zial . Domaci vo vilanegra je ustretovy pan s torym da skor dorozumiete lamavou anglictinou a nam dokonca ako aj inej rodine zabezpecil dalsie ubytko pre rozhodnutie ostat dlhsie 😆 . Pokial chce niekto pokoj v dome musi ratat s tym ,ze kupelne na poschodi su spolocne ,taktiez kuchyna -ktoru sme my nevyuzivali hoc je komplet zariadena . Na terase a dvore su pristupne grily ,umoznene parkovanie a kluc od branky ma kazdy ubytovany . Tolko v skratke ☺ Ubytovanie najdete takmer vdade je to cela oblast s ulickami rodinnych domov ,na branach maju tabule s kontaktom na majitela ci vysvietene volne izby . ☺
Prosim vas,ti co ste boli v zoo.je tam mozne platit aj eurami popripade kartou? Ci treba aj daku tu ich hotovost?myslim skor na stanky s obcerstvenim a tak. Predpokladam,ze vstup bude mozny aj kartou platit. Vdaka
My pravidelne objednávame ubytovanie z www.nyiregyhaza.sk . Osobne máme odskúšané Hotel Aventinus a Hotel Tara. Tie sú super. Aj deťom sa páčilo. 🙂 Je to kúsok od aquaparku a aj ZOO. Kamarátka bola v Sóstói Lovaskemping és Turistaház ale to je taký lacnejší.
Potrebujeme dialnicnu znamku ak idemr z Kosic do Nyiregyhaza?
Mám ešte kontakty v Maďarsku.staci mi napísať termín ,počet osôb, vek detí a viem sa na to pozrieť.
@0489
Zdravím.mate aj ine ubytko ako villa negra?obsadenost... dakujem
Sem chceme ist uz dlhsiu dobu..... pocasie tam vyzera byt super http://pocasie.pozri.sk/predpoved-pocasia/nyire...
Rozmyslam akurat co s jedlom .... mozno take stankove stravovanie co tam maju v tych stankoch a ake su ceny ?
V pohods maso ryza
.nwdaleko vstupu do kupka je mensinobchofik so vsetkym zakladym od chleba.mada.mlieka..a potravin
@palesandra pani ma volne buduci vikend,jednu noc neradi davaju no mala by pre vas izbu.na noc.no kedze je to jedna noc pyta 4000ft plus dan 400,za dospeleho a za dieta 2500 ft bez dane.je to drahsie ako v vila negre.
@0489 práve čítam,že máte možnosť sprostredkovať ubytko v nyiredhaze,my ideme 5 dospelí a 2 deti -5 a 8 rokov,najlepšie 3 izby. Viete prosím o niečo vhodnom? Termín 22.-24.7.2017? Vdaka
spytam sa.ubytovanie viem aj v hajduszoboszlo.
Je mi ľúto v tich termínoch moji známi už nemajú voľné.v auguste najskôr.pre taku skupinu.
Ok,aj tak vďaka.

neviete niekto poradiť dobre ubytovanie v Nyíregyháze?