icon

Aquapark a zoologická záhrada v lokalite Nyíregyháza

stanusa999
19. máj 2013

Mamicky, chceme ist s detmi (dokopy 2 mozno 3 rodiny) do Nyiregyhazy. Chceme ist pozriet hlavne zoo a taktiez ist sa aj kupat....Hladam preto akekolvek info o tomto krasnom mieste, ako je to s ubytovanim (mali by sme zaujem skor o nejaky domcek s 3 spalnami a kuchynkou), pripadne kde ste boli vy ubytovani, kludne mozte nechat aj link alebo kontakt, ceny ubytka, strava, ceny vstupneho a vsetko, co by sme nemali vynechat alebo na co by sme nemali zabudnut....Nasla som vela tem o roznych krasnych miestach v Madarsku, ale my chceme ist prave sem, preto budem vdacna, ak budeme pisat len o tomto mieste...Snad to pomoze aj inym mamickam....vdaka 🙂

2vladka7
20. júl 2016

neviete niekto poradiť dobre ubytovanie v Nyíregyháze?

palesandra
30. júl 2016

@0489 chcem sa ti verejne podakovat za tip na ubytko na villa negra...ak by niekto vahal, nemusi...hoci ma tam dost vybukovane, majitel je velmi ustretovy a ochotny a dom je v poriadku..

palesandra
30. júl 2016

nasa prva skusenost s Niredhazou a celkovo Madarskom je pekna...ubytko super...my sme si chceli ubytko zabukovat vopred kedze sme isli prvykrat ale da sa zohnat aj priamo na mieste ...len treba prechadzat ulickami a na branach su telefonne cisla alebo ludia sedia pred branickou a nukaju...(sestrernica prisla za nami a po hodina obchodzky nasla ubytko)

0489
30. júl 2016

@palesandra dakujem.som rad.ze sa pacilo.presne tak ako pises nižšie.da sa zohnat aj na mieste len treba hladat.a nebat sa.ze clovek nevie madarsky.

0489
5. aug 2016

toto leto co mam kontakty na ubytovanie v madarsku v nyiregyhaze uz maju plne do 21 augusta.jedine ligetpanzio este ma v urcitich terminoch volne izbu dve.mozte kontaktovat priamo jeho mailom na to reaguje promptne,popripade telefonicky,no vie len po madarsky.ja idem na dovolenku cely august ,tak sa chcem venovat detom bez mobilu,netu a inich vedlajsich vplyvov 🙂 prajem prijemny zbytok leta.

majusa29
15. aug 2016

@palesandra my ideme do villanegra túto stredu, sme tri rodiny a berieme celé prízemie, vraj sú tam tri izby trojpostelové, no potom písal že dvojky tak teraz už neviem. Neviete poradit ako to je s tými izbami? dik

majusa29
16. aug 2016

@0489 my ideme do villanegra túto stredu, sme tri rodiny a berieme celé prízemie, vraj sú tam tri izby trojpostelové, no potom písal že dvojky tak teraz už neviem. Neviete poradit ako to je s tými izbami? dik

zana20
16. aug 2016

@majusa29 na poschdi su tri izby s manzelsou pistelou a jedno rozkladacie kreslo po rozlozeni velkost klasickej postele .

majusa29
16. aug 2016

@zana20 diky za info ale my máme zarezervované prízemie a potrebujem vedieť ako je to na tom prízemí

zana20
16. aug 2016

Takze prostrednictvom @0489 sa nam podarilo stravit par dni aj vo vilanegra - za co velmi pekne dakujem . No ak cestujete vlakom ci busom z mojho pohladu je potrebne vediet co to po madarsky . Samozrejme di potrebujete zakupit listky ,ktore su na MHD od 8.00-13.00 hod zlavnene a kupit spatne si viete aj v pokladni pri vstupe do ZOO . Stanica z vlaku a MHD je vzdialena len par metrov a autobusy chodia cca kazdych 15minut ,stoja priamo pred vstupom do ZOO a dalej pred kupaliskom .. Kartou sa da platit pri vstupe do ZOO aj kupaliska kde je pokladna oznacena kde to je mozne . Obcerstvenie si uz zakupite za forinty . Nedaleko su potraviny kde sa tiez da platit kartou no podla nanky doma zistite ,ze je to spoplatnene zial . Domaci vo vilanegra je ustretovy pan s torym da skor dorozumiete lamavou anglictinou a nam dokonca ako aj inej rodine zabezpecil dalsie ubytko pre rozhodnutie ostat dlhsie 😆 . Pokial chce niekto pokoj v dome musi ratat s tym ,ze kupelne na poschodi su spolocne ,taktiez kuchyna -ktoru sme my nevyuzivali hoc je komplet zariadena . Na terase a dvore su pristupne grily ,umoznene parkovanie a kluc od branky ma kazdy ubytovany . Tolko v skratke ☺ Ubytovanie najdete takmer vdade je to cela oblast s ulickami rodinnych domov ,na branach maju tabule s kontaktom na majitela ci vysvietene volne izby . ☺

zana20
16. aug 2016

@majusa29 to su tie iste izby co som videla ked mali otvorene dvere ,rataj s malymi izbami postele komoda tv a priestor prejst cca 60cm

majusa29
16. aug 2016

@zana20 diky, ale nevšimla si si náhodou či tam boli tri alebo len dve postele?

zana20
16. aug 2016

@majusa29 ja co som videla v jednej to bolo presne ako na poschodi manzelska a pristelka yo kteslo v druhej som videla len manzelsku postel . No boli tam Poliaci tak som.ich neocumovala 😲 len clovek ked prechadza vidi

0489
16. aug 2016

@majusa29 na prizemi su dve identicke izby s timi ako su na poschodi.cize dve izby dvojpostelove plus pristelka a spolocny balkón.a tretia izba je dvojpostelova.cize 2 +1 dva krat a raz 2 postelova.

0489
16. aug 2016

@majusa29 ten balkon je samostatný preobe izby.no dá sa prepojit.mi ked sme boli dve rodiny spolu.tak sme si ho otvorili a vecer vinko spolu pili ked deti zaspali.super mali sme ich pod kontrolou.

robinka84
2. sep 2016

Prosim vas,ti co ste boli v zoo.je tam mozne platit aj eurami popripade kartou? Ci treba aj daku tu ich hotovost?myslim skor na stanky s obcerstvenim a tak. Predpokladam,ze vstup bude mozny aj kartou platit. Vdaka

zana20
2. sep 2016

@robinka84 kartou sa da platit vstup do ZOO no uz pri stankoch ci obcerstvenim ,alebo drobnostami sa plati forintami .

robinka84
2. sep 2016

@zana20 dakujem za info 🙂

000010000
2. okt 2016

My pravidelne objednávame ubytovanie z www.nyiregyhaza.sk . Osobne máme odskúšané Hotel Aventinus a Hotel Tara. Tie sú super. Aj deťom sa páčilo. 🙂 Je to kúsok od aquaparku a aj ZOO. Kamarátka bola v Sóstói Lovaskemping és Turistaház ale to je taký lacnejší.

jana7
7. jún 2017

Potrebujeme dialnicnu znamku ak idemr z Kosic do Nyiregyhaza?

nikadom1
4. júl 2017

@0489 Dobrý deň,zháňame ubytovanie v Nyíregyháze a čítala som vo fóre,že viete pomôcť,bolo to síce pred 3rokmi ale skúšam.Ďakujem

0489
9. júl 2017

Mám ešte kontakty v Maďarsku.staci mi napísať termín ,počet osôb, vek detí a viem sa na to pozrieť.

palesandra
10. júl 2017

@0489
Zdravím.mate aj ine ubytko ako villa negra?obsadenost... dakujem

milan_branik
11. júl 2017

Sem chceme ist uz dlhsiu dobu..... pocasie tam vyzera byt super http://pocasie.pozri.sk/predpoved-pocasia/nyire...
Rozmyslam akurat co s jedlom .... mozno take stankove stravovanie co tam maju v tych stankoch a ake su ceny ?

palesandra
11. júl 2017

V pohods maso ryza
.nwdaleko vstupu do kupka je mensinobchofik so vsetkym zakladym od chleba.mada.mlieka..a potravin

0489
11. júl 2017

@palesandra pani ma volne buduci vikend,jednu noc neradi davaju no mala by pre vas izbu.na noc.no kedze je to jedna noc pyta 4000ft plus dan 400,za dospeleho a za dieta 2500 ft bez dane.je to drahsie ako v vila negre.

martinakro
12. júl 2017

@0489 práve čítam,že máte možnosť sprostredkovať ubytko v nyiredhaze,my ideme 5 dospelí a 2 deti -5 a 8 rokov,najlepšie 3 izby. Viete prosím o niečo vhodnom? Termín 22.-24.7.2017? Vdaka

0489
13. júl 2017

spytam sa.ubytovanie viem aj v hajduszoboszlo.

0489
13. júl 2017

Je mi ľúto v tich termínoch moji známi už nemajú voľné.v auguste najskôr.pre taku skupinu.

martinakro
14. júl 2017

Ok,aj tak vďaka.