icon

Aqwacity Poprad: Kam sa dostanem s kočíkom?

oxxi
22. júl 2024

Je možné ísť do areálu Aqwacity Poprad s kočíkom?
A ak áno, kde všade sa kočíkom dostanem? ( blízko bazénov, tobogonav, reštaurácie )
Kolko vyjde vstup pre pol ročného a 4 ročnú?
Vďaka

oxxi
autor
22. júl 2024

@viestta Vďaka. Toto som našla aj ja, zaujíma ma skôr vlastná skúsenosť.

melanta
22. júl 2024

@oxxi skúsenosť je taká, ako píšu na svojom webe. Vonku s kočíkom môžeš byť. Vo vnútri nie. A ceny sú také, aké sú na webe, žiadna iná skúsenosť neexistuje. Chodíme viac krát ročne na otočku do Aquacity.

oxxi
autor
22. júl 2024

@melanta Vďaka. Viete čo ja som tam teraz volala, tak ze nás pustia bez problémov do reštaurácie a aj na nejaké druhé poschodie, ja sa tam nevyznám keď ze sme tam ešte neboli, ale tak podľa pani v telefóne nie je problém. 🙂

melanta
22. júl 2024

@oxxi asi bude záležať na ľuďoch, my sme videli sťažovať sa mamičku, že ju pustiť nechceli.

sims122
22. júl 2024

@oxxi boli sme tam na jar. Syna som uspavala v kočíku na chodbe pri šatni blizko detskej herne, inde som nesla, neviem ci sa dá.

dena15
23. júl 2024

@oxxi my sme mali kočík normálne aj pri bazéne a neboli sme jediný 🤷‍♀️

zeldia
23. júl 2024

@dena15 keď ste mali kočík pri neakom bazéne cez turniket ste ho prehodili ?
Chodím pravidelne kočíky sú vnutri v budove na prízemí (drvivá väčšina). Na poschodi je restauracia tam som nikdy kočíky nevidela ale je to velky priestor a môžu byt odpratane tak aby nezavadzali hosťom. Najme keď chodia plávať na skupinové detske kurzy je tam veľa kočíkov na tie dve hodinky. Nebude žiaden problém ale určite sa nedostaneš do vnútorného areálu cez šatne, nie koli vytahom a schodom ale koli tomu že ideš s náramkom vsade cez turniket.

dena15
23. júl 2024

@zeldia nie normálne nas pustil plavčík cez turniket a od bazénov do šatni sme šli výťahom

anastazia12345
25. júl 2024

@oxxi nedávno sme boli v AquaCity a bez problémov nás všade pustili s kočiarom. Bolo nás tam viacero takých 🙂

oxxi
autor
25. júl 2024

@anastazia12345 to sa veľmi teším 👌👌👌