Boli ste už v Legolande? Kde ste sa ubytovali a stravovali?
Kedze tento rok na dovolenku nejdeme, rozmyslala som nad vikendom v Nemecku, v Legolande. Neboli ste niekto? hladam skusenosti s ubytovanim, stravou, zazitkami...nasla som si ich stranku, ale skor ma zaujima osobne odporucanie
Ahojte dobrý deň. Mám jedne kupón z cereálii platný do konca mája, ak by mal niekto záujem kľudne pošlem, my legoland máme naplánovaný až v lete
@dominikamiklosova
@lucialen
Ahojte. Ja som nakoniec kúpila kupóny tu, za 29.50e, všetko bez problémov, oplatilo sa. http://www.inkwire.de/legoland.html
Ahojte, my by sme tiez chceli koncom jula ist do legolandu DE, nebudete nahodou niekto kupovat tie oblatky "Knabber Esspapier"? Alebo ak byvate v Nemecku, bola by ochota mi ich kupit a poslat? Samozrejme si to zaplatim 🙂
@lucialen ahoj, a ten kupon plati pre cely legoland alebo len na tu cast PHARAOHS' LAND?
@sonicka315 ahoj, platí na celý Legoland
@lucialen dakujem 🙂 a uz ste boli ci len planujete?
@sonicka315 boli sme 30.4. 😉
@lucialen a oplatilo sa?🙂
@sonicka315 určite áno, len teplota mohla byť o 5 stupňov vyššia 🙂
@lucialen dakujem, snad my nebudeme mat prilis teplo 🙂
Dobrý deň neviete mi povedať ohľadom legolandu, ideme tam začiatkom júla vyhrali sme to v jednej súťaží, budeme ubytovaný priamo v legoland. Chcela by som sa opýtať ci sa atrakcie platia ako kolotoče a ostatné parády a približne akej cene aby sme nemali malo peňazí ďakujem za info
@monyga rezen s hranolkami a zeleninovou prilohou stal 7€ napriklad. Zalezi na tom co si vyberiete a aku restauraciu. Maju aj rodinne menu za 24€ ale tam boli gulicky masove a sladke zemiaky takze to by moji nejedli... My sme si dali ten rezen. So sebou sme mali napecene bratislavske rozky a na vecer sme zbehli do lidlu a kupili si zase suchu veceru. Na tie 2 dni im to neublizilo a aj tak nemali cas jest lebo ich viac zaujimali atrakcie a potom aj ubytko - byvali sme v hrade
Ahoj ty co ste boli v legoland viete mi poradiť či sa tam dá platiť všade kartou alebo mame mat skôr hotovosť ďakujem za radu
Ahojte, ti, ktori ste boli v Legolande, oplati sa to? Ta cesta tam, a platit ubytko... je to porovnatelne s Familyparkom, alebo lepsie? Familypark mame z BA za hodku, tak ci to za ten cas aj peniazky navyse stoji. Isli by sme v polke augusta, snad nezacne prsat. Dakujem za kazdu radu 🙂
ahojte, my sme boli vlani, syn mal 15 a dcéra 12 a boli sme tam skoro do záverečnej, boli veľmi spokojní, mohli si tam dokúpiť lego aj na váhu, oveľa viac sa im tam páčilo ako vo family parku a ako som vlani písala, tak ak sa tam plánujete zdržať a ste fanúšikmi plyšákov, určite sa oplatí ísť pozrieť aj do múzea plyšákov: https://www.steiff.com/de-de/fascination-steiff... my sme boli v tomto mestečku aj ubytovaní

@dominikamiklosova velmi sa opravednujem uz asi neskoro, ale kupovali sme cerealie v tescu