icon

Boli ste už v Legolande? Kde ste sa ubytovali a stravovali?

evina313
1. aug 2010

Kedze tento rok na dovolenku nejdeme, rozmyslala som nad vikendom v Nemecku, v Legolande. Neboli ste niekto? hladam skusenosti s ubytovanim, stravou, zazitkami...nasla som si ich stranku, ale skor ma zaujima osobne odporucanie

kefrinka
26. apr 2019

@dominikamiklosova velmi sa opravednujem uz asi neskoro, ale kupovali sme cerealie v tescu

kefrinka
26. apr 2019

Ahojte dobrý deň. Mám jedne kupón z cereálii platný do konca mája, ak by mal niekto záujem kľudne pošlem, my legoland máme naplánovaný až v lete
@dominikamiklosova
@lucialen

lucialen
29. apr 2019

Ahojte. Ja som nakoniec kúpila kupóny tu, za 29.50e, všetko bez problémov, oplatilo sa. http://www.inkwire.de/legoland.html

sonicka315
9. máj 2019

Ahojte, my by sme tiez chceli koncom jula ist do legolandu DE, nebudete nahodou niekto kupovat tie oblatky "Knabber Esspapier"? Alebo ak byvate v Nemecku, bola by ochota mi ich kupit a poslat? Samozrejme si to zaplatim 🙂

sonicka315
10. máj 2019

@lucialen ahoj, a ten kupon plati pre cely legoland alebo len na tu cast PHARAOHS' LAND?

lucialen
10. máj 2019

@sonicka315 ahoj, platí na celý Legoland

sonicka315
10. máj 2019

@lucialen dakujem 🙂 a uz ste boli ci len planujete?

lucialen
10. máj 2019

@sonicka315 boli sme 30.4. 😉

sonicka315
10. máj 2019

@lucialen a oplatilo sa?🙂

lucialen
11. máj 2019

@sonicka315 určite áno, len teplota mohla byť o 5 stupňov vyššia 🙂

sonicka315
11. máj 2019

@lucialen dakujem, snad my nebudeme mat prilis teplo 🙂

monyga
19. jún 2019

Dobrý deň neviete mi povedať ohľadom legolandu, ideme tam začiatkom júla vyhrali sme to v jednej súťaží, budeme ubytovaný priamo v legoland. Chcela by som sa opýtať ci sa atrakcie platia ako kolotoče a ostatné parády a približne akej cene aby sme nemali malo peňazí ďakujem za info

katinka71
19. jún 2019

@monyga ak ste aj vyhrali aj vstupenku tak potom na atrakcie neplatite nic,jedine co sa plati tak je to vodicky od 7 rokov v hundai cena 5 e,my sme boli teraz v priebehu 2 tyzdnov 2x tam,my mame rocnu kartu do legolandu

monyga
19. jún 2019

@katinka71 ďakujem som rada za info, beriem 3 deti tak to by bolo nákladné, a ešte sa vás opýtam ceny občerstvenia sú tam prijateľné mame zaplatené len raňajky

monikazam
19. jún 2019

@monyga rezen s hranolkami a zeleninovou prilohou stal 7€ napriklad. Zalezi na tom co si vyberiete a aku restauraciu. Maju aj rodinne menu za 24€ ale tam boli gulicky masove a sladke zemiaky takze to by moji nejedli... My sme si dali ten rezen. So sebou sme mali napecene bratislavske rozky a na vecer sme zbehli do lidlu a kupili si zase suchu veceru. Na tie 2 dni im to neublizilo a aj tak nemali cas jest lebo ich viac zaujimali atrakcie a potom aj ubytko - byvali sme v hrade

katinka71
19. jún 2019

@monyga my sme si dali pizu 2 za cenu 1,a este aj napoj bol ku tomu,v nedelu ideme znova tam

monyga
19. jún 2019

@monikazam super to vôbec není drahé také ako aj u nás ďakujem

monyga
19. jún 2019

@monyga ďakujem super

sonicka315
Autor odpoveď zmazal
sonicka315
Autor odpoveď zmazal
monyga
1. júl 2019

Ahoj ty co ste boli v legoland viete mi poradiť či sa tam dá platiť všade kartou alebo mame mat skôr hotovosť ďakujem za radu

katinka71
1. júl 2019

@monyga my sme vsade platili kartou, inak hned v arealy pri vsupe je aj bankomat

monyga
2. júl 2019

@katinka71 dakujem

vikusjk
10. júl 2019

Ahojte, ti, ktori ste boli v Legolande, oplati sa to? Ta cesta tam, a platit ubytko... je to porovnatelne s Familyparkom, alebo lepsie? Familypark mame z BA za hodku, tak ci to za ten cas aj peniazky navyse stoji. Isli by sme v polke augusta, snad nezacne prsat. Dakujem za kazdu radu 🙂

slavkicek
10. júl 2019

@vikusjk my sme boli minulý rok v máji a za nás super, synovi sa veľmi páčilo a hneď by šiel znova. Vo familyparku sme boli po 2 rokoch minulý týždeň, a prišlo mi to pre syna už veľmi detské. On už skôr horské dráhy a veľké kolotoče.

vikusjk
10. júl 2019

@slavkicek dakujem za info 🙂 cize Legoland je skor aj pre take vacsie deti, hej? Ak su tam vacsie horske drahy a tak. Kolko ma syn? Moja ma 7, tak ona zatial v tom Familyparku sa vzdy vyblazni.

majami
10. júl 2019

ahojte, my sme boli vlani, syn mal 15 a dcéra 12 a boli sme tam skoro do záverečnej, boli veľmi spokojní, mohli si tam dokúpiť lego aj na váhu, oveľa viac sa im tam páčilo ako vo family parku a ako som vlani písala, tak ak sa tam plánujete zdržať a ste fanúšikmi plyšákov, určite sa oplatí ísť pozrieť aj do múzea plyšákov: https://www.steiff.com/de-de/fascination-steiff... my sme boli v tomto mestečku aj ubytovaní

vikusjk
10. júl 2019

@majami vdaka za tip, ubytko by sme mali 10 min pesi od Legolandu, cize to muzeum asi nie, skor nejaka zoo cestou spat, alebo nieco podobne, mozno...

xckaret
10. júl 2019

@monikazam poprosím recept na bratislavské rožky🙂

vikusjk
10. júl 2019

@lucialen prosim ta tie kupony su riande platne? Lebo su lacnejsie asi o 8 € ako tie, ktore sa daju kupit priamo cez stranku legolandu, tak mi je to take divne