icon

Budapešť Tropikárium a Oceanárium

kikundela
28. jan 2018

Boĺi ste tam?kolko vide vstupne pre 2 dospelych a dve deti(6,1).da sa tam dorozumiet v pohode?je niekde aj ubytovanie blizko?ake su ceny?
Kedy je tam najlepsie ist?ked je teplo?

luckarisko74
28. jan 2018

To by aj mna zaujimalo😊

obsadenemeno
28. jan 2018

@kikundela dorozumiet sa da vsade, zalezi, ake jazyky ovladas...... 😀

jankalukasova
28. jan 2018

nuž maďarsky nevieme a poradili sme si... či je teplo alebo zima je jedno pretože expozícia je vo vnútri.. vstupné neviem ale nebolo to nič hrozné.. a ubytovanie tiež neviem lebo sme boli z BA na otočku.

sissy27
28. jan 2018

@kikundela www.tropicarium.hu
Tu je v angličtine, mimochodom našla som cez Google, komu by to napadlo, že 🙄
https://tropicarium.hu/en/tickets-and-prices/
Určite je na stránke možnosť zvoliť iný jazyk alebo preložiť cez Google translator. Je to v nákupnom centre, v interiéri, takže je úplne jedno aké bude počasie alebo ročné obdobie. Dorozumieť sa dá všade na svete, keď nie inak, tak "rukami-nohami" určite. Prípadne si stiahni do telefónu nejaký slovník.

mia407
28. jan 2018

my sme boli aj v lete aj v zime..ved je to nakupne centrum.vedia po anglicky a niekde aj po nemecky.aj ubytko sa da a lacno,treba pozriet trivago ale booking a zajednat.vstup nebol drahy a najdete ho na nete.inak vela sme tam nakupili,nakolko sme nasli vselico,co bolo omnoho lacnejsie.odporucam vonku,co predavaju langose a capovane parfemy.😉

alexa21
28. jan 2018

Ahoj..my sme boli a tusim nas to stalo do 30eur+15 dialnicna..cca..2 dosp-2 deti.
Ubytko sme mali ale v sturove,boli sme tam na dovolenke..
Ono to je v nakupnom centre,klimatizovane takze je jedno ake je pocko.
Ked sme boli my tak bola sezona,plno ludi ale dalo sa.mozno lepsie ist mimo sezonu lebo tam chodia ludia hlavne v lete ked su v sturove
S jazykom problem nebol.

tortelinka
28. jan 2018

boli sme s deťmi, ale my sme boli vlakom na otočku, ubytko neviem, dohovoriť ako všade v zahraničí, je to v nákupnom centre, tak počasie je jedno, akurát býva dosť veľa ľudí, tak ak sa dá, odporúčam pracovný deň

simca06022011
28. jan 2018

Ubytko si nájdite napr cez booking, Budapešť je plná hotelov, záleží na vašej predstave, a ak viete nejaký jazyk dohovoriť sa dohovorite. Po slovensky ale skôr nie. Tropicarium date aj na otočku ak by ste chceli, z BB to máme dve hodiny, ak si pohneme aj rýchlejšie, a podľa stavu dopravy 🙂 Tropicarium je tak na Max hodinu podľa mňa.

simca06022011
28. jan 2018

Vstupné cca 20-25 eur

zviz
28. jan 2018

Boli sme na jesen s tromi detmi (4, 4 a 1r.). Bolo to pekne ale prebehli sme to za hodinu, kedze je to malicke, takze som bola skor sklamana. Lebo cesta dlha a tam sme boli chvilku 😔.

nelinka2009
28. jan 2018

Bi davno bo super... Uz si nepamatam ceny, ale je to tak na 2 hodky... Ak si zdaleka..

nelinka2009
28. jan 2018

pozri aj aquaword zoo historicke centrum a tak...

rosssalinda
28. jan 2018

Ahojte baby, tropicarium je super. Vstup pre dospelého vychádza ak dobre pamätám okolo 2500 forintov, do 4 rokov neplatíte. Dá sa platiť kartou. Je tam veľmi veľa slovákov, boli sme 2x a vždy tam bolo počuť slovenčinu. Nie je to veľké, takže sa nenachodite a detičky sa nezačnú nudiť. Je to priamo v nákupnom centre Campona. Dá sa tam aj shoppingovat, aj jest. Co sa týka ubytka tak cez booking.com sa dajú zohnať lacné nocľahy 🙂 Budapešť celkovo odporúčam, Bratislava môže len tíško závidieť 😉

obsadenemeno
29. jan 2018

@rosssalinda a da sa tam aj normalne nakupovat, nielen shoppingovat???? 😝😀😅

nelinka2009
29. jan 2018

@obsadenemeno je to schoping 🙂 na moj vlus zbytocne premarneny cas na vylete s detmi... To uz radsej to historicke centrum

megan6
29. jan 2018

@kikundela odporúčam radsej Zoo keď bude teplo.

jasminkaj
29. jan 2018

@kikundela vstupné je v prepočte 8 eur za dospelú osobu. Ako už píšu maminy predo mnou - je tp v nákupnom centre, takže na počasí nezáleží. Ale ak by ste vydržali do marca/apríla, už by ste mohli ísť aj do miestnej ZOO, ktorá je fakt super. Inak od Tropicaria nečakajte priveľa, je to tak na 20 minút prehliadka.. a to sme sa nijak neponáhľali.. je to maličké a za mňa teda nič moc. Ja osobne to svojím známym vždy skôr vyhovorím návštevou ZOO, aby neboli sklamaní 😉

kikina84
2. feb 2018

Ahojte..v máji ideme do Budapešti na dva dni..jeden deň by sme chceli dať aj zoo.. viete mi povedať či je to tam na celý deň? Dakujem

kikina84
1. máj 2018

My ideme teraz cez víkend ale cez cestovku..na dva dni..máme zabezpečenú dopravu tam aj späť, aj v rámci jednotlivých miest sa budeme presúvať v buse,v cene máme ubytko , raňajky aj služby delegáta..nakoľko neviem ani ceknut tak mi to takto vyhovuje a program je prispôsobený deťom

sadoney
2. júl 2018

@tortelinka Dobry den. prosim Vás možete mi poradiť cestu z vlaku? tiez by sme chceli ist vlakom. tak kde vystupit, a ako dalej zo stanice? dakujem velmi pekne

tortelinka
2. júl 2018

@sadoney ak si spomínam tak sme prišli vlakom do Budapest nyugati,a prestup na iný vlak budateteny- to zastaví rovno pred tým nákupným centrom

tortelinka
2. júl 2018

@tortelinka ešte oprava, prvá zaastávka je kelenfold

sadoney
3. júl 2018

@tortelinka dakujem velmi pekne 🙂