icon

Cenovo výhodné výlety na východnom a strednom Slovensku

27. júl 2025

Neviete mi prosím poradiť jednodňový výlet na výchhodnom, alebo strednom Slovensku. Niečo za rozumnú cenu. Deti vo veku 12 a 16rokov.

moni106
27. júl 2025

@anonym_autor interaktivna zoo v liptovskom mikulasi, to je podla mna nieco pre malych aj velkych

hipuska
27. júl 2025

Turistika, hocijaká.

zltalienka
27. júl 2025

Východné Slovensko: Hrad Čičva, Domaša, Hrad Brekov, kaštieľ a skanzen v Humennom. My sme to mali na 2 dni, tak si môžete vyberať.

kavasmliekom
27. júl 2025

Beňatina, a celkovo Vyhorlatske vrchy, NP Poloniny. Dá sa opekať, kúpať, aj lanovka cez lom tam je. Bufet občerstvenie.

viestta
27. júl 2025

Muzeum v Solivare.
Slansky hrad.
Zadielska roklina, ked to date cez Turniansky hrad a planinu, tak mate vylet na cely den

dorizzz
27. júl 2025

@anonym_autor a čo to má byť, kúpanie, poznávanie, turistika?

viestta
27. júl 2025

Este ni napadol Gombasek, jaskyna, klastor, je tam aj zip line.

viestta
27. júl 2025

Dobsinska ladova jaskyna vlakom, to mas pre deti cestu zadarmo, ked maju preukazky na vlak
Z Margecian ide osobak o 10:07 v Dobsinskej ladovej jaskyni je o 11:36, spat ide o 14:10 s prestupom v Nalepkove, v Margecanoch ste o 15:53. Pripoje mate v Margecanoch aj od Kosic aj od Popradu aj cestou tam aj cestou spat

ibrunova
27. júl 2025

Dedinky, ráno túrička cez Zejmarskú roklinu na Geravy, poobede kúpanie

anonym_e7562f
27. júl 2025

Boli sme takto mňa 20-30ozno viac výletoch.Deti mali vlaky zadarmo tak lístok iba pre mňa, hrady zámky túry, hrad vo Fiľakove ,vo Zvolene aj pustí hrad,, v Divíne, Maginhrad pri RS, v Slovenskej Lupči, Soví hrad, Revište, , a veľa ďalších

1ryba
Odpoveď bola odstránená