Cenovo výhodné výlety na východnom a strednom Slovensku
Neviete mi prosím poradiť jednodňový výlet na výchhodnom, alebo strednom Slovensku. Niečo za rozumnú cenu. Deti vo veku 12 a 16rokov.
Turistika, hocijaká.
Východné Slovensko: Hrad Čičva, Domaša, Hrad Brekov, kaštieľ a skanzen v Humennom. My sme to mali na 2 dni, tak si môžete vyberať.
Beňatina, a celkovo Vyhorlatske vrchy, NP Poloniny. Dá sa opekať, kúpať, aj lanovka cez lom tam je. Bufet občerstvenie.
Muzeum v Solivare.
Slansky hrad.
Zadielska roklina, ked to date cez Turniansky hrad a planinu, tak mate vylet na cely den
@anonym_autor a čo to má byť, kúpanie, poznávanie, turistika?
Este ni napadol Gombasek, jaskyna, klastor, je tam aj zip line.
Dobsinska ladova jaskyna vlakom, to mas pre deti cestu zadarmo, ked maju preukazky na vlak
Z Margecian ide osobak o 10:07 v Dobsinskej ladovej jaskyni je o 11:36, spat ide o 14:10 s prestupom v Nalepkove, v Margecanoch ste o 15:53. Pripoje mate v Margecanoch aj od Kosic aj od Popradu aj cestou tam aj cestou spat
Dedinky, ráno túrička cez Zejmarskú roklinu na Geravy, poobede kúpanie
Boli sme takto mňa 20-30ozno viac výletoch.Deti mali vlaky zadarmo tak lístok iba pre mňa, hrady zámky túry, hrad vo Fiľakove ,vo Zvolene aj pustí hrad,, v Divíne, Maginhrad pri RS, v Slovenskej Lupči, Soví hrad, Revište, , a veľa ďalších

@anonym_autor interaktivna zoo v liptovskom mikulasi, to je podla mna nieco pre malych aj velkych