Chcem poslať fotky syna do súťaží, do časopisov. Poradíte?

55monika55
16. sep 2017

Ahojte. Chcela by som poslat fotky syna do sutazi,casopisov alebo reklamy. Nevedeli by ste o niecom?

meluela
16. sep 2017

a preco?

55monika55
autor
17. sep 2017

Je velmi fotogenicky a vsetci v rodine mi hovoria,nech ho niekam poslem.

obsadenemeno
17. sep 2017

@55monika55 vsetky deti su fotogenicke, hlavne pre rodicov a rodinu.... 😉

a kludne ho niekam posli, napriklad pohrat sa do zahrady......

zooeynka
17. sep 2017

@55monika55 mas krasneho chlapceka, ale realita je, ze nie je o nic krajsi ako ine babatka, ja len aby si nebola sklamana, ze aj ked ho zaregistrujes do nejakej agentury tak sa ti kvoli jeho foteniu neozvu, lebo krasnych deticiek je ako maku...a kazda mama si o tom svojom mysli ze je top. Ja si to o mojej dcere myslim tiez ;)

55monika55
autor
17. sep 2017

Viem ze realita je ina,,z

55monika55
autor
17. sep 2017

viem ze realita je ina,ze kazde dieta je pekne a ked nemas znamost,nikam sa nedostanes,ale za skusku clovek nic nema. prvy krok je zucasnit sa a potom sa uvidi.

obsadenemeno
17. sep 2017

@55monika55 no ked ako pises ze bez znamosti si neskrtnes, tak potom aky ma vyznam vobec skusat, ak tie znamosti nemas? Ci cakas, ze najdes "znamosti" tu na koniku? A potom pojdes na konkurz a povies, ze mamicka obsadenemeno z konika ma za vami poslala, lebo ste jej "znamost" tak urobte z mojho syna hviezdu detskych casopisov???

jezkovy voci..... 😠

zooeynka
17. sep 2017

@obsadenemeno aaaale nebud na nu odporna, ved len polozila normalnu otazku...

obsadenemeno
17. sep 2017

@zooeynka nie som odporna, len trosku ironicka, kedze si odporuje.

Inak osobne je pre mna nepochopitelne, ze niektore mamicky silou mocou pchaju dieta do "biznisu" uz od malicka. Neviem, co ich vlastne k tomu motivuje. Peniaze? Snaha o "karieru" ktoru ony nedosiahli tak premietaju svoje tuzby do dietata? Ci len to obycajne "pozrite sa na moje dieta, je lepsie/krajsie/buclatejsie/talentovanejsie ako vase" pre susedmi?

tinkamt
17. sep 2017

@obsadenemeno Tvoje dieta ,Tvoja vec.Akoze ja sama s tymto nesuhlasim,ale ked ma tema nezaujima,neriesim.Co si vstala hore zadkom?

55monika55
autor
17. sep 2017

akoze ked niekto nemieni normalne odpisovat,tak nech sa radsej nezapaja.

55monika55
autor
17. sep 2017

a treba sa slovencinu doucit,ked pisete na verejnosti

sense
17. sep 2017

V casopisoch byvaju rozne suraze zacni tam, mozno "vas" niekto objavi

obsadenemeno
17. sep 2017

@tinkamt tak si precitaj autorkine prispevky. Tema ma zaujala, preto riesim, nie? Aj koli tomu, ako formulovala otazku. Moja prva odpoved bola na zasmiatie. No ale ak nemas zmysel pre humor a beries sa strasne vazne, jasne, ze ta iritovala. Co uz.

A moja druha odpoved bola koli tomu, ze autorka temy napisala velmi cudny prispevok, kde si odporuje. A ja nemam rada nejasnosti, tak som poziadala o vysvetlenie. Nebola som ani drza, ani vulgarna, len ironicka. No a?
Proste by ma zaujimala jej motivacia. PRECO si mysli, ze "otravovat" zivot dietatu je nieco, co to dieta oceni alebo aka je vlastne motivacia okrem toho, ze jej "vsetci" hovoria, aby ho niekam poslala. Uz som pocula o pripade, kde dieta sa sudi s rodicmi, ze dali jeho fotky ako babatka na socialne siete.
Za mna - je rozkosny, ako vsetky deti. Ale nie je nejak specialny a konkurencia je dnes obrovska, cize ak dieta nema napr extra krasne mihalnice, oci kazde inej farby alebo ma kudrlinky ako anjelik, tak si "bez znamosti" asi neskrtne. Hlavne na SK, tam tych agentur vela nie je.

A inak pre autorku - kazdy detsky casopis ci vyrobca detskych caciek maciek maju taketo sutaze nonstop na webe. staci si zadat do googlu.

nellita
17. sep 2017

Teraz hlada foto dietata aj voda Lucka;kukni na ich stranke

yennn
17. sep 2017

Je to kazdeho osobna vec, ak to mamina tak citi, preco nie. Moja priatelka svoje deti zaregistrovala do viacerych agentur, jedneho vybrali do reklamy, oboch potom neskor do serialu. Podotykam bez znamosti. A nemusim hovorit, ze to "pre peniaze" moze byt pre niekoho bagatel, pre ineho obrovska zachrana , ked nema co dat svojim detom jest, lebo ich opustil muz a nedaval peniaze...

janulik2008
17. sep 2017

@obsadenemeno suhlasím s Tebou 🙂 pre kazdeho z rodiny je dieta najkrajsie. raz povedala suseda ze mala je ako babika pekna 🙂 😀

sazumak
17. sep 2017

Ja som tiež nad tým často rozmýšľala, nie preto, že by som si chcela plniť svoje sny...ako poniektoré píšete 🙂 Ja tom také ambície nikdy nemala 🙂 Ale mladšia dcérka je veľmi fotogenická a tiež mi skoro každý druhý vraví, že prečo ju nedám do reklamy. Dokonca aj na dovolenke sa ma cudzí ľudia na ulici pýtali, či nerobí detskú modelku a pod. Keď ju porovnávam s deťmi v rodine, tak ich musím cvaknúť 100 krát, aby som im vybrala nejakú peknú fotku a ona má každú perfektnú, proste odmala sa vie tváriť, zaujať pózu a pritom je veľmi plachá. Takže by som ju nenútila, lebo ja viem, že je hanblivá...tak radšej behá po dvore 🙂 Ale keby som videla, že to dieťa baví, tak určite vyskúšam...za skúsenosti človek nič nedá a určite nie je nič hrozné a stresujúce, keď niekto párkrát cvakne dieťa alebo urobí nejakú reklamu. Naše dievčatá baví, keď ich fotím a fotím ich fakt veľa a často 🙂 Neutrpeli tým žiadnu ujmu a stíhajú sa pritom venovať rôznym aktivitám, krúžkom, škole a ešte sú aj každý deň von na dvore 🙂

heregova
17. sep 2017

@sazumak tvoje dcerky su naozaj krasne obe,k ostatnemu sa vyjadrovat nebudem,lebo je to vsetko o subjektivnom pocite a nechcem sa dotknut ziadnej mamicky,mno😂

sazumak
17. sep 2017

@heregova Ďakujem 🙂 Asi tak, bolo by nudné, keby mal každý na svete rovnaký názor na vec 🙂 A keby neboli aj akčné mamičky, čo dávajú deti na reklamy a fotenia, tak by neboli časopisy, filmy a pod. 🙂

dharmasanata
17. sep 2017

Tak isto ti rodina a kamarati nepovedia na dieťa niečo čo by si nechcela počuť. Vidím to všade keď sa stretnú tak debata začne božee ty máš krásne dieťa...jednej kamoške to tak stúplo do hlavy že jej toto vraveli že už to sama všade rozpráva že videla toľko detí ale že jej je najkrajšie alenieje to len z jej hlavy ale že naozaj jej to všetci hovoria a dokonca sa vysmieva ostatným detičkám aké sú škaredé a tiež už premýšľa kam to svoje nádherné dieťa prihlási 😀 napríklad jedna porodila inak strašne krásne dievčatko a ona sa začala rehotať keď ju videla na fotke že aká je škaredá a ten jej nos!!! Pritom jej chlapček je ako iný ničím výnimočný ..

eeffka
17. sep 2017

Do reklam beru deti skor zaujimave ako krasne
Kamoska ma dceru uz v 3reklamach a rozhodne to nie je klasicka krasavica plus dievcatku trosku stupla slava do hlavy

petulda333
17. sep 2017

Napr na fb je teraz sutaz s vodou Lucka,vyhercovia nafotia profi fotky,dostanu cewe fotoknihu,minerlku na mesiac a ich dieta bude aj na obale vody Lucka,v limit.pocte. tusim maju 16vyhercov,kazdy tyzden zrebuju 4deti,resp vyberaju

juliet86
17. sep 2017

Ved si vygugli reklamne a konparzove agentury je ich viac...