Cirkus Humberto

czechzuzanaba
23. mar 2012

Ahojte, nebyl nekdo v cirkuse Humberto? Je ted u nas v Dubravce a ja premyslim, ci vzit dcerku, ci ne. Ma 2.5 roku, ja myslim, ze by se ji to mohlo libit.

ninka23
23. mar 2012

@czechzuzanaba Najlepší z cirkusov, to povedala moja dcéra 😉 V úvode a myslím, že aj na záver ide tá znelka z filmu. A majú nádhernú drezúru levov a veľmi dobre spracované akrobacie. Je síce drahší ako ostatné, ale ja odporúčam.

czechzuzanaba
autor
23. mar 2012

@ninka23 diky moc za odpoved 🙂
Ted jsi me vsak trochu zmatla, protoze tu v Dubravce jsem ve zverinci nevidela...tak bud to je jiny cirkus a nebo ty lvy maji nekde schovane....

czechzuzanaba
autor
23. mar 2012

@ninka23 jo toz bude to on, ted se divam na stranky, ze maji aj ty lvy. Sakris toz asi pujdeme zitra..... 🙂 A jak byla tvoje dcerka velka, kdyz jste tam byly?

ninka23
23. mar 2012

@czechzuzanaba Prvý krát na Humberto keď mala 4 roky, ale boli tam aj menšie detičky 🙂

acko
23. mar 2012

cirkusy ktore maju aj zvierata by mali zakazat, dufam, ze europska komisia to co najskor poriesi. urcite by som cirkus nepodporovala. zvierata su tam tvrdo drezurovane aby robili to co maju, to si asi ani neviete predstavit. ale ludia su pohodlni a zatvaraju pred tym oci a takto ucia svoje deti tomu, ze drezura zvierat je nieco normalne a ze je normalne to ako sa zvierata v cirkuse spravaju. nie je to normalne, je to chore a krute. ked chcete detom ukazat zvierata, zoberte ich do zoo. tiez to nie je nic moc a do istej miery zvierata aj tam trpia, tym ze neziju vo volnej prirode, ale aspon nie su drezurovane, prevazane v klietkach, a zoo robia vela dobreho pre zachranu ohrozenych druhov.

zvedavamt
23. mar 2012

@acko
ANO. AJ my sme zavrhli cirkusy s divokymi zvieratami. U nas raz bol taky maly cirkus a mali cvicene psiky, holubky a poniky,tak to bolo vpoho. Malej som vysvetlila, ze preco nebudeme podporovat velke cirkusy co so sebou vlacia divoke zvierata zavrete v klietkach,tak to pochopila a ani moc nenamietala ked bol v Martine Medrano, este sa chvalili na plagatoch ze ich vezie 44 kamionov. Potom sme videli ako sa "postarali o zvierata, lebo parkovali vedla Kauflandu. Slony dupali vo vlastnom truse na mini kusku suchej travy rano v poriadnej zime, nejaka mala šelma straaašne plakala z maringotky,kde bolo vidno malu klietku. Tak sme ich len polutovali a sli smutne prec.
Teras je v MT cirkus TONY, no ina sila min rok ked sme boli na nich. Najprv ujovi co tocil taniere nejake popadali po zemi a pobili sa,mala sa len krcila vedla mna,ze ci mu dalsi nepadne. Potom nadmernejsia teta v čiernom tesnom oblecku tocila nadherne obrucami,nakoniec pouzila 12ks,len celkovy dobry dojem rusili dve svietive diery na jej elastakoch. Chlapik balansujuci vo vyske spadol na zem a mali sme dost. Cez prestavku vozil deti kolo maneze ponik,chudacik tolke deti,ale ked jedno za 2 eura,sa im oplatilo mat z 5min prestavky urobit polhodinovu.Nakoniec ukazovali dive zvierata / velky had, mini krokodil, velka korytnacka/,ale len na rukach preniesli kolo maneze,trapne. U nas su odpisani. Radsej pojdeme do ZOO.

lalus
24. mar 2012

@czechzuzanaba boli ste dnes? mm bol s malým minulý týždeň a vrátili sa nadšení obaja 😉

czechzuzanaba
autor
24. mar 2012

@lalus ano, byly jsme s dcerkou. Bylo to fajn. 😉 🙂

cirkusyeu
25. mar 2012

Cirkus Humberto již nemá lvy, ale jejich atrakce jsou 3 indičtí sloni.

Na Slovensku je plno taliánských cirkusov a prijede aj Eötvös Cirkusz z Maďarska.
Opět prijede i Circo Medrano 🙂

simmi80
25. mar 2012

Neuznavam Cirkusy a svoje dieta tam NIKDY nezoberiem. Ani svoju neterku som nezobrala. Nepodporujeme taketo tyranie zvierat. aj ked oni si hovoria, ze su ludsky a zvierata su stastne. Ano su stastne ked skonci predstavenie a maju chvilku na oddych. FUJ!