Čo plánujete cez víkend?
Prosím, čo plánujete cez víkend? Nejaké nápady na inšpiráciu.
Prosím iba tie, čo bývate v byte a vo väčšom meste, keďže nemám dom a záhradu 😁
Idem vystvat pavuka z okna nejak, aby som ho mohla umyt.
vylet, kupalisko, teraska s grillom niekde, zmrzlinova party, .... - vo vacsom meste cez leto neverim ze nie je do coho pichnúť. sama, s detmi? mas auto k dispozicii??
V teple niekam k vode, alebo turistika, celodenny bike...v byte nevydrzim, stale som vonku, najma ak je pekne.
mňa tak seklo, že asi pohotovosť
My máme veľkú rodinnú oslavu a v nedeľu ideme k vode.
Ale teda ak máme "prázdny" víkend a je nad 33 stupňov, tak chodíme k vode. Keď sa dá byt vonku, tak ideme do zoo, do zábavného parku, na zmrzku do mesta, na odrazadlo a bike... Záleží co sa nám chce robiť
Hoci nebyvam v byte - bike, voda, vecer posedenie s kamosmi.
Nič však bude 37
@anonym_autor cyklistika spojená s kúpaním 👌
Nič však bude 37
@sisska96 presne tak. Zavretá v chládku s klímou 😄 Ešte aby som sa trepala niekam v tejto horúčave.... No určite 🥵
@sisska96 presne tak. Zavretá v chládku s klímou 😄 Ešte aby som sa trepala niekam v tejto horúčave.... No určite 🥵
@bielasovicka aj my ideme von max do 10 a potom už iba večer po 6-7 :D Mne ide poraziť toto leto. Už čakám koniec septembra 😂
@anonym_autor ja som chcela vybehnúť na celý aspoň 1 deň na kúpalisko, no keďže mám menzes, tak pôjdem asi do riti a naspäť 🤣
@anonym_autor my ideme zajtra do Košíc, odporúčali mi prechádzku po hlavnej k fontáne, potom na Alpinku Čermeľ
My ideme betonovat nepises odkiaľ si ak sa chces pridať kľudne napíš . Máme aj bazén ale to až po robote .
Idem do Janošikovych dier overiť či tam bude plnka😆
My kúpalisko, takže celý deň válačka u vody.
ideme dnes na chatu, do hôr, ale tiež tam hlásia teplo, lebo máme rodinnú oslavu, sme až do nedele, ale keďže aj zajtra má byť teplo, tak ideme sa okúpať a potom sa vrátime nazad na chatu..inak keby sme boli doma, tak tiež by sme sa šli kúpať, proste v týchto teplách niekam schladiť a keď tak až navečer sa prejsť, inak nehrozí v panelákovej džungli..
Idem do Janošikovych dier overiť či tam bude plnka😆
@miskakyska Tak to si odvážna. Hlavne chodte skôr ráno, to by malo byť v pohode.
@anonym_autor my ideme zajtra do Košíc, odporúčali mi prechádzku po hlavnej k fontáne, potom na Alpinku Čermeľ
@anonym_85748b kašlite na Čermel choďte do parku pri stanici je tam nova nobl restauracia a potom sa schladiť do kunshale.
Nič však bude 37
@sisska96 ved práve preto ma nič nenapadá. Nápad ako bike a voda, to sa mi aj ťažko číta, nezvládnem byť vonku a vôbec nie na slnku 😁
Rano stihnut porobit co sa da, vyhodit deti na bazen, najneskor o 14.30h ich dostat dom vsetko pozatvarat, najest, siesta+airko a nevyliezt az do takej 20.00h . Potom mozno zabehnut niekde na veceru, zmrzlinu, poprechadzat sa polnocnym mestom a sup dom
@sisska96 ved práve preto ma nič nenapadá. Nápad ako bike a voda, to sa mi aj ťažko číta, nezvládnem byť vonku a vôbec nie na slnku 😁
@anonym_autor ani ja, teraz som prešla na dvore no normálne jak v peci. Jedine v altánku sa dá vydržať ale aj tam je teplo .Takže radšej som zapla klímu a robim na PC a pijem ľadovú kávu :D A aj ostatní kreslia čítajú, pozerajú rozprávku a hotovo.
Tak v sobotu sa s kryt niekam do lesa, večer kamaráti. V nedeľu klasika.. kostol, svokrovci,..
No nic,idem za chvilu do prace na 12stku,muz akurat bude konci,no klucky si podame zase vecer,on na nocnu 12stku,ja zase budem koncit.
Chceme ist kupit dcere aspon dvoje tenisky do skolky, tie posledne totalne znicila. Snad bude nejaky vyber..

@anonym_autor my ideme na turistiku