Čo robíte na Silvestra s malými deťmi?
Mne sa zda tento den uplne obycajny, Co robite vy? Idete niekam, deticky vam ma kto postrazit? A mate chut vobec niekam ist?
Nič zvláštne. Pre mňa je to ako obyčajný deň. 😉
na "silvestrovanie" som mala chut ked som bola bez zavazkov... teraz je to len vsedny den so vsednymi povinnostami ktore sa tocia okolo dietata (momentalne okolo choreho dietata). Este je dcera moc mala (2.r) aby som ju dala strazit a isla sa bavit (lebo by som sa ani nebavila ale celu dobu tŕpla ci za mnou neplace alebo celkovo ci jej nieco nechyba....) Viem ze bez jej pritomnosti budem vediet "vypnut" az ked bude vacsia a nebudem mat pocit ze jej neustale musim byt "za zadkom" aj v noci 😀 a inak, ani neni velmi s kym ist oslavovat..... niektore kamaratky su daleko, tie co su blizko sa nejak ani po cely rok velmi neozyvaju.... 😔
aj pre mna obyčajny den 🙂
Po 6 rokoch '' nesilvestrovania '' dnes mame prvy silvestrovsky rodinno-priatelsky zraz u nas v obyvacke ( 4 dospeli,moje 3 deti a 2 psi 🙂 )..trocha jedla,zakuskov,kolacikov,ohen v krbe,pivecko v ruke a priatelske debaty o vsetkom moznom aj nemoznom 🙂 dnes vecer neplanujem dat rutinne spat deti...budu mat pyzamka na sebe a ked '' odpadnu'' tak ich prenesieme do postielky...slubili sme im,ze mozu byt pri nas a mozu ochutnat ozajstne sampanske ( na to sa tesia najviac ) 😀
Tiez to vnimam ako taky beznejsi den, aj ked vnimam, ze nieco sviatocne sa predsa deje🙂 Vybuchuje nam barsco za oknom a tak 😝 ...a zas stresujem, ci sa dieta nebude v noci bat, lebo par krat sa stalo, ze ju to zobudilo a bala sa, co sa to deje, tak ale hadam, ked uz je vacsia, tak to bude lepsie. No a ked uz nezurujem ako za mladi a za slobodna, aspon si rano skodoradostne poviem, ze druhi maju opicu a ja som v uplnom poriadku, akurát tak mozno trochu nevyspata 😝
aj pre mna obycajny den, az na to ze v telke idu same blbosti ako aj na vianoce ale aj tak sedime s manzelom a napchavame sa chlebickami, kolacikmi, hrame sa s malym a este sem tam idem von na dvor skontrolovat psy lebo sa boja hluku z ohnostroja a petard. maleho dame spat normalne, ked bude unaveny on este nevie co je silvester 🙂
Ja som akurat dnes zhodnotila, ze cim som starsia a odkedy mame krpca (1,5 roka), tak mi vyhovuje papuckova kulturka 🙂. Dnes sme sa navecerali, o siedmej ulozili krpceka spinkat. Teraz sedime s drahym na gauci, cuckame vinko, kecame, sem tam odpiseme na sms a podobne 😀, este si urobime chlebicky, o polnoci cucneme sampus a pekny den za nami 😉. A to som este koketovala s myslienkou, ze budem zehlit 😀.
My ho mame ako bezny den........Nic zvlastne nerobime🙂 😉
my sme isli k rodicom, jednat je tu trochu kludnejsie ako na sidlisku a ak by sme boli doma tak by sme isto zaspali pre polnocou. A von nemam ani chut ist .
Neznasam Silvester, ohnostroje, petardy, delobuchy strielajuce cely den... mame mimi a psika, ktory je uz od rana nepokojny a furt steka... pre mna stresujuca noc a najradsej by som bola s rodinou mimo mesto daleko od civilizacie... vysledkom Silvestra su same negativa... kopa stratenych psikov vdaka "zodpovednym" majitelom, plne zachytky, kopa urazov a vsade ozrati ludia, nepokojne deticky ☹ Neznasam Silvester a duplom v meste na sidlisku... pomooooc!
Ani ja to uz neberiem ako za slobodna,sme doma,o 19 sme ulozili deti,akurat sme s manzelom dohrali monopoly a pojdem spat 😝
cakam aby som ho preniesla o 12nastej do kupelky
my sme boli u sestry na navsteve poobede a teraz deti zaspali, takze sa bud pozerat tv 😀
moja malá už hodinku spinká a my s mužom ideme pomaly tiež 🙂 o pol noci ju tie delobuchy určite zobudia, tak budem dúfať, že ju znovu uspím.
Silvester už dobrých pár rokov milujem ten papučový 🙂 A odkedy máme deti tak zvlášť 🙂 Cez deň sme boli väčšinu času vonku, a potom doma klasika. Dnešné zaspávanie síce nasvedčovalo tomu, že sa vonku čosi deje, takže miesto obvyklých 15 minút zaspávali kočky asi hodinu....ale už našťastie spia. Osobne by pre mňa silvester ani existovať nemusel, nemám ho rada, príde mi to ako povinný deň zábavy. Takže silou vôle udržím svoje oči hádam do polnoci otvorené, aby som si s manželom popriala šťastný nový rok a potom hajde do postele spať. Na to sa z celého dňa teším najviac 🙂
Nic mimoriadne. U nas je kazdorocne Silvestrovsky beh a to je takmer na cely den. Nasi traja chalani (7, 5, 3) a ja sme sa tiez zucastnili, muz drzal tasky a palce 😀 Potom uz len domov, robit spolocne pizzu, skypovat s rodinou, vyprskat pred domom prskavky, vana a o 8 ako kazdy vecer postel. Ziadne vynimky. Vsetci si uz pochrapkavaju a my s muzom tiez uz lezime v posteli 😕 😅 😀
Ja som si dnes s malou (2r 10m) výnimočne pospala 2 hod- do 17:00 a pôjdeme sa z nejakého kludnejsieho miesta pozrieť na ohňostroj. Inak doma nič extra, nejaké chlebíčky, banánové jednohubky a pod. Tak uvidíme, mála sa už nevie dočkať 🙂
@charaka my máme kocúra a on snáď tie petardy vyhľadáva 😀 Už okolo 17:00 sa vypýtal von a doteraz ho nie je. Aj minulý rok, ešte sme nedopili šampus a už stepoval pri okne. Otvorili sme mu a šup na plot a kochal sa 😀
My o polnoci uz spime.
my sme mali ist k znamim aj s detmi,maju tiez dceru,takze by sa deti zabavili..planovala som ich dat spat neskor,predtym im pustit mensi ohnostrojik.ale sa nam to zvrtlo a sme doma.s detmi sme poobede natierali jednohubky-maslo bolo vsade 😀 vecer nam tato pustil ohnostrojik-decka boli happy.uz spia a tato tiez chrni pri telke 😀 silvestrovska romantika 😀 maly chcel o polnoci vidiet ohnostroj,tak som mu slubila,ze ho zobudim...uvidime ci sa mu bude chcet...idem otvorit hubertika,zobudit mm,a napchavat sa jednohubkami pri tv...za 2 hodky je to tu!! stastny novy rok baby!! 😉
Sme doma. Sedim, lebedim po celom dni a kulisovo mi hra telka, dcérka od 19:00 spi ja som ešte upratovala cely byt a točí sa mi pračka 😀 .pre mna bežný deň..nič výnimočne..
Papucova kultúra uz 11 rokov 😀
Sme doma, meleho som ulozila neskor, lebo ostal u nas spat krsniatko, tak sa hrali, blaznili. Ja som zalomila s nimi okolo 23.00. Zobudila som sa na buchoty, treskoty a spala dalej . Muz bol hore ale nezobudil ma lebo som mu vecer spominala ze som ustata a dobre spravil. Od kedy mame maleho sme na Silvestra doma a vyhovuje nam to tak.

Tak mi sme to striedali,ze Vianoce u nasich Silvester u svokra....ale uz sme len doma nasi byvaju vedla tak dojdu k nam urobili sme si veceru najedli a uz pri telke cakame na plo noc,deti vydrzia ked nie ttocha si schropnu a na polnoc ich zobudime lebo mame ohnostroj😉 inak inak moj manzel je total nespolocensky..