Dá sa do Kvačianskej doliny dostať kočíkom?
Dá sa v pohode dostať s kočíkom??? Aké máte skúsenosti??
Prípadne iné fajn miesto kde sa dá dostať kočíkom?
Za mna je kočík zlý nápad. Určite nosič
Videla som, že tam šli aj s kočíkom, ale radšej choďte s nosičom.
Ak, tak jedine z dediny Huty na Oblazy (mlyny) a nazad, aj to neviem, ako je to teraz, keď pred pár rokmi voda zobrala pol tej cesty. Ale boli sme na mlynoch pred týždňom a bolo tam pár ľudí s kočiarmi. Určite ale na niektorých miestach museli kočíky niesť. Napríklad aj ako sa ide dole k mlynom, to sa s kočíkom aj neviem akým zísť proste nedá.
Zavisi odkial a zavisi aj aky mas kocik. Z dedinky Huty prejdes, od Kvacian su useky, kde su skaly na chodniku, my sme mali terenak a miestami sme si museli kusok podvihnut, ale uz k Mlynom potom nezlezies, to sme nechali kocik na razcesti
My sme boli pred 3r...boli asi 2useky kde chlapi niesli kocik....boli sme 2 rodiny so 7detmi do 8r. Ked kocik, tak odporucam z druhej strany ku mlynom z Oravy. Tam sme sli naspat, lebo deti uz mali dost a ta cesta v pohode pre kocik....muzi zbehli naspat cez Kvaciansku a prisli autami po nas 🤣
Takze z tych Hut odporucam aj kocik, aj kratsie pre mensie deti.
My sme boli twraz v júni a nie, nedalo sa kočíkom, treba nosič.
ja síce nemám deti, ale bola som tam a sú tam stŕme kopce.
my sme boli len od parkoviska po mlyny s kocikom a dalo sa, ale je pravda, ze druhy kocik co mam, by to nedal. ale klasiky s velkymi nafukovacimi kolesami to dal. ale to je ta cast z hut.
Za mna urcite nie s kocikom - to uz pre info dalsim ktore by tuto info tu na Mk hladali…
Isli sme dnes a v polovici cesty sme to vzdali. Ani terenakom ani nijakym inym pokial si nechcete znicit kocik a pohadat sa s muzom 😅. Bolo to skor trapenie ako pekna prechadzka, skoro cely usek vacsie kamene a do polovice 2 useky so skalami vid foto. Isli sme z Kvacian z parkoviska, Huty neviem ako su na tom.

Ja som bola v Kvačianskej pred 3 rokmi, neviem či je aj iná trasa ale zísť dole ku mlynu, zvieratám mala problém bratova svokra. Vôbec terén nebol vhodný na kočiarik.