icon

Dá sa do Kvačianskej doliny dostať kočíkom?

11. aug 2021

Dá sa v pohode dostať s kočíkom??? Aké máte skúsenosti??
Prípadne iné fajn miesto kde sa dá dostať kočíkom?

janusik4
11. aug 2021

Ja som bola v Kvačianskej pred 3 rokmi, neviem či je aj iná trasa ale zísť dole ku mlynu, zvieratám mala problém bratova svokra. Vôbec terén nebol vhodný na kočiarik.

pribinak
11. aug 2021

Za mna je kočík zlý nápad. Určite nosič

dominika113
11. aug 2021

Videla som, že tam šli aj s kočíkom, ale radšej choďte s nosičom.

rybka16
11. aug 2021

Ak, tak jedine z dediny Huty na Oblazy (mlyny) a nazad, aj to neviem, ako je to teraz, keď pred pár rokmi voda zobrala pol tej cesty. Ale boli sme na mlynoch pred týždňom a bolo tam pár ľudí s kočiarmi. Určite ale na niektorých miestach museli kočíky niesť. Napríklad aj ako sa ide dole k mlynom, to sa s kočíkom aj neviem akým zísť proste nedá.

senta_sofia
11. aug 2021

Zavisi odkial a zavisi aj aky mas kocik. Z dedinky Huty prejdes, od Kvacian su useky, kde su skaly na chodniku, my sme mali terenak a miestami sme si museli kusok podvihnut, ale uz k Mlynom potom nezlezies, to sme nechali kocik na razcesti

euka210
11. aug 2021

My sme boli pred 3r...boli asi 2useky kde chlapi niesli kocik....boli sme 2 rodiny so 7detmi do 8r. Ked kocik, tak odporucam z druhej strany ku mlynom z Oravy. Tam sme sli naspat, lebo deti uz mali dost a ta cesta v pohode pre kocik....muzi zbehli naspat cez Kvaciansku a prisli autami po nas 🤣
Takze z tych Hut odporucam aj kocik, aj kratsie pre mensie deti.

ivakva
11. aug 2021

My sme boli twraz v júni a nie, nedalo sa kočíkom, treba nosič.

slnieckoelias
11. aug 2021

ja síce nemám deti, ale bola som tam a sú tam stŕme kopce.

imelia
13. aug 2021

my sme boli len od parkoviska po mlyny s kocikom a dalo sa, ale je pravda, ze druhy kocik co mam, by to nedal. ale klasiky s velkymi nafukovacimi kolesami to dal. ale to je ta cast z hut.

kika_novak
25. sep 2021

Za mna urcite nie s kocikom - to uz pre info dalsim ktore by tuto info tu na Mk hladali…
Isli sme dnes a v polovici cesty sme to vzdali. Ani terenakom ani nijakym inym pokial si nechcete znicit kocik a pohadat sa s muzom 😅. Bolo to skor trapenie ako pekna prechadzka, skoro cely usek vacsie kamene a do polovice 2 useky so skalami vid foto. Isli sme z Kvacian z parkoviska, Huty neviem ako su na tom.