icon

Dom mora vo Viedni: Oplatí sa navštíviť s deťmi?

31. júl 2025

Boli ste tam niektorá s deťmi,oplatí sa tam ísť?
My sme z Trnavy pozerala som vlaky ako idu pripnem fotku.Ide z Trnavy do Bratislavy hlavná stanica,potom z Ba Petržalky do Wien.Mam vystúpiť na tej zastávke či kde sa to presne nachádza?
Ešte otázka na stanici sú k dispozícii taxíky čo nás odvezie priamo do tej zoo?A dorozumenie asi tam nevedia po slovensky však?Tak to bude problém.

Strana
z2
macinko321
4. aug 2025

Autorka, nemas v okoli nejaku kamosku, mamicku s detmi, ze by ste sli spolu? Mozno taku nejaku, ktora by sa aj vedela dohovorit a fungovali by jej data, navigacia na mobile. Aj tebe by bolo veselsie vo vlaku, aj detom, aj by to uz nebol taky stres, ze si v cucdzej krajine, kde nepoznas prostredie a jazyk. Dve by ste si lahsie poradili.

autor
4. aug 2025
@macinko321

Autorka, nemas v okoli nejaku kamosku, mamicku s detmi, ze by ste sli spolu? Mozno taku nejaku, ktora by sa aj vedela dohovorit a fungovali by jej data, navigacia na mobile. Aj tebe by bolo veselsie vo vlaku, aj detom, aj by to uz nebol taky stres, ze si v cucdzej krajine, kde nepoznas prostredie a jazyk. Dve by ste si lahsie poradili.

@macinko321 Ja nemám takú kamarátku ktorá by vedela po anglicky a väčšine sa nechce cestovať tak ďaleko, to len ja stále vymýšľam kam s deťmi.

leskovael
5. aug 2025

Ideš do Viedne, nie niekam to Tokya aby si si bála, že sa stratíte. Sadneš v Petržalke na vlak, dovezieš sa priamo do Viedne a odtiaľ ti už písali úplne podrobný popis kam a ako, ktorý je veľmi jednoduchý. Ak máš stres tak si priplatíš a vezmeš taxi, adresu kam chceš ísť predsa vieš povedať, alebo ukážeš na mobile🤷‍♀️ Neviem či by som na tvojom mieste išla autom, lebo vlak máš pomerne jednoduché cestovanie, ak je pre teba zložité to a hľadať cestu v kľude pešo, neviem či je rozumné ísť autom a za volantom budeš na ceste stresovať kde, ako a kedy odbočiť

really8
5. aug 2025

@anonym_autor autorka s tym taxikom, bolt ma apku kde si ho objednas, odvezie ta z bodu a do bodu b a nemusis ani pipnut. Co som kukala vyjde to cca 15e

Strana
z2