Farmamarket v Brezanoch - veľké sklamanie
Ahojte, taká som nahnevaná, že až... vopred sa ospravedlňujem, príspevok bude trošku dlhší. V sobotu sme navštívili s rodinou po 3 x super Jazdecký areál Brezany 🙂 😉 , kde okrem iného super programu 😉 mali robiť ochutnávku a prezentáciu produktov žilinská firma Farmamarket. Bola som potešená, že konečne vyskúšam produkty od Farmamarketu. Strávili sme tam skoro pol dňa, ale kde robili ochutnávku - NEVIEM! Bola tam jedna pojazdná predajňa a miesto na grilovanie a predávanie jedál. Okrem iného veľmi by ma zaujímali niektoré "drobnosti" - otázky, na ktoré som žiaľ od kompetentných nedostala odpoveď (písala som im na stránku, ale príspevok radšej vymazali) a ani už asi nedostanem....:
1. prečo v pojazdnej predajni predávali kapustník/posúch za 1,50 e a na mieste grilovania (cca 15-20 m od pojazdnej predajne) 1,- euro?
2. grilovaný oštiepok predávali za 2,50 e a pritom nedávno na Staromestských slávnostiach v centre ŽILINY predávali na Mariánskom námestí za 2 eurá dvaja milí chlapci v krojoch - Farmamarket si účtoval v Brezanoch aj "vysokohorskú prirážku, či" 😢
3. buchty domáce za 0,60 e také obschnuté ako z predchádzajúceho dňa 😢 - boli kupované cca okolo 10,30 hod, nie poobede alebo podvečer
4. známy čakal na hot-dog 20 min, potom mu prišli povedať, že nie je rožok, či žemľa nevadí, za ďalších 15 min doniesli žemľu s klobáskou, ktorú pani manželka nemá rada. Hot-dog sa podáva s párkom, či..?
Ide mi o princíp, nerada sa sťažujem ale toto mi akosi nedá! Myslela som, že si idú urobiť reklamu, ceny budú dostupné, služby primerané - až si získajú nových zákazníkov, ale mňa si teda absolútne NEZÍSKALI. Akurát sa mi len potvrdila slovenská "IDEA" našich obchodníkov.
A že som sa od nich nedočkala odpovede, ale vymazania príspevku SVEDČÍ O VŠETKOM!!!

Ja takýmto ludom hovorím rýchlo-podnikatelia, vobec ich nezujíma čo si ludia myslia alebo či sa dobre cítia, jedine čo ich zaujíma je aby mali plnú penaženku. Strašné, ale už budeš vedieť do budúcna kam nemáš ísť a vykašlať na nich! 🙂